ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τα ζώδια για αυτό το σαβ / κο , ( 07 - 08 / 12 )

Τα ζώδια για αυτό το σαβ / κο , ( 07 - 08 / 12 )Κριός
Μην βασίζετε την ευτυχία σας στη συναίνεση των άλλων. Πάρτε τη ζωή σας στα δικά σας χέρια και κυνηγήστε αυτό που θέλετε, χωρίς να περιμένετε την έγκριση της άλλης πλευράς. Ο χρόνος δεν είναι άπειρος. Ηρεμία επικρατεί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μη βιαστείτε να φέρετε στην επιφάνεια ένα άβολο θέμα.


Ταύρος
Μην επιμένετε σε ένα θέμα που δεν γνωρίζετε ακόμα αν έχετε δίκιο ή άδικο. Κρατήστε ουδέτερη στάση και περιμένετε μέχρι τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν αρκετά, ώστε να σχηματίσετε αντικειμενική γνώμη. Άνοδος για τα ερωτικά σας. Όσοι, όμως, υπερεκτιμούν τις δυνάμεις τους, στο τέλος καταλήγουν ζημιωμένοι τόσο πρακτικά όσο και συναισθηματικά.


Δίδυμος
Αρκετές είναι οι αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στον τομέα των επαγγελματικών σας τώρα. Μην αποπάρετε το άτομο που θα σπεύσει να σας εξηγήσει όσα δεν καταλαβαίνετε. Ενεργεί προς όφελός σας (ειδικά αν είναι Σκορπιός). Σταθερά τα ερωτικά σας. Δεν χρειάζεται να προβείτε τώρα σε αποφασιστικές κινήσεις. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας αλλά και στο άτομο που σας ενδιαφέρει.


Καρκίνος
Τα φαινόμενα απατούν περισσότερο απ' ό, τι συνήθως, σήμερα. Μην εμπιστεύεστε τα βιαστικά συμπεράσματα, είτε αυτά αποτελούν προϊόντα δικής σας σκέψης, είτε κάποιου άλλου προσώπου. Το ερωτικό φλερτ γίνεται ιδιαίτερα έντονο τώρα, αλλά εσείς οφείλετε να το χειριστείτε με ψυχραιμία και διακριτικότητα. Μην καλλιεργήσετε φρούδες ελπίδες σε ακατάλληλα άτομα.


Λέων
Δεν είναι αργά για να αλλάξετε στρατηγική σε ένα ερωτικό ζήτημα. Το σημαντικό είναι να αναγνωρίσετε τα λάθη σας και να προχωρήσετε παρακάτω, διορθώνοντας άμεσα ό, τι δεν έγινε όπως θα 'πρεπε. Αποφύγετε τις εντάσεις στον χώρο εργασίας. Εκμεταλλευτείτε το επικοινωνιακό σας χάρισμα για να επιλύσετε ένα προβληματικό θέμα που σας ταλαιπωρεί εδώ και μέρες.


Παρθένος
Ακούστε τις συμβουλές των κοντινών σας προσώπων, αλλά μην τις πάρετε τοις μετρητοίς. Ο καθένας δικαιούται να έχει μια γνώμη, αλλά εσείς τελικά πρέπει να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας. Άλλωστε, εσείς θα επωμιστείτε το όποιο ρίσκο- όχι οι άλλοι. Ο Κρόνος βελτιώνει τις εργασιακές σας συνθήκες θεαματικά. Ακολουθήστε τον δρόμο που σας υποδεικνύει.


Ζυγός
Ανοδική η πορεία των επαγγελματικών και των οικονομικών σας, αυτές τις μέρες. Μην επαναπαυθείτε όμως στο πρώτο θετικό σημάδι. Έχετε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσετε μέχρι να είστε ασφαλείς. Προσοχή στις συναντήσεις με πρόσωπα απ' το παρελθόν. Μην αποκαλύψετε περισσότερα απ' όσα πρέπει για την τωρινή σας ζωή.


Σκορπιός
Ο τρόπος που βλέπετε την ερωτική σας ζωή αλλάζει, χάρη στην επιρροή που σας ασκεί ένας Υδροχόος που μπαίνει τώρα στο πλάνο. Εξερευνήστε πρόθυμα τους νέους ορίζοντες που σας ανοίγονται, αλλά αποφύγετε τις ακρότητες κάθε είδους. Ο Ερμής προξενεί σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας, όμως όλα δείχνουν πως μπορείτε να τα ξεπεράσετε σχετικά εύκολα.


Τοξότης
Κανένας κανόνας δεν μπορεί να σας οδηγήσει στον δρόμο για την επιτυχία. Αν υπήρχε συγκεκριμένη συνταγή, θα την γνωρίζατε, Τοξότες. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, το οποίο, ούτως ή άλλως, είναι οξυμένο, αυτή την περίοδο. Σε δημιουργική φάση η χημεία σας με Αιγόκερους και Κριούς. Εκμεταλλευτείτε την, χωρίς, όμως, να προβείτε σε υπερβολές.


Αιγόκερως
Οι ανακατατάξεις στον επαγγελματικό τομέα, είναι το βασικό χαρακτηριστικό της ημέρας. Μη φοβάστε τον ανταγωνισμό, Αιγόκεροι, όσο σκληρός κι αν είναι. Ποντάρετε στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας, που δεν τα 'χει κανείς άλλος. Αργές αλλά σταθερές οι εξελίξεις των ερωτικών. Το πρόσωπο που σας απασχολεί, επιτέλους λαμβάνει το μήνυμα που πασχίζατε να του στείλετε.


Υδροχόος
Η παρορμητικότητά σας θα σας οδηγήσει σε σφάλματα που δύσκολα θα μπορέσετε να επανορθώσετε. Σκεφτείτε προσεκτικά τι πάτε να πείτε, προτού το πείτε, ειδικά αν πρόκειται να απευθυνθείτε στον/στη σύντροφό σας. Αναλάβετε περισσότερες πρωτοβουλίες στη δουλειά, ειδικά τώρα που ο Δίας ενισχύει την έμπνευση και την αποδοτικότητά σας.


Ιχθύς
Κρατήστε επιφυλακτική στάση απέναντι στα πρόσωπα που αισθάνεστε ότι δεν σας λένε όλη την αλήθεια. Μη χαριστείτε σε κανέναν αυτές τις μέρες, όσο μεγάλη κι αν είναι η αδυναμία που του τρέφετε. Πρόοδος στις φιλικές και τις ερωτικές σας σχέσεις. Επιτέλους καταφέρνετε να θέσετε τα όριά σας με τον σωστό τρόπο, στον σωστό χρόνο.

Πηγή: lifo
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.