ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Περίπου 1.200 Γάλλοι στρατιώτες στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία

Η Γαλλία ανέπτυξε το σύνολο των 1.200 στρατιωτών της στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία την αποστολή των οποίων στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία...
είχε ανακοινώσει και οι στρατιώτες αύξησαν τις περιπολίες τους στην πρωτεύουσα Μπανγκί και σε πολλούς οδικούς άξονες της χώρας, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του γενικού επιτελείου του γαλλικού στρατού συνταγματάρχης Ζιλ Ζαρόν.

Σύμφωνα με το γάλλο εκπρόσωπο, η γαλλική δύναμη στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία διαθέτει τέσσερα ελικόπτερα Puma και δυο Gazelle.

Ο συνταγματάρχης Ζαρόν τόνισε ότι τριπλασιάστηκαν οι περιπολίες των γάλλων στρατιωτών τις τελευταίες ώρες στους δρόμους της πρωτεύουσας και ότι πραγματοποιούνται και κοινές περιπολίες με φρατιώτες της αφρικανικής δύναμης που σταθμεύουν στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.

Ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ ανακοίνωσε την Πέμπτη το βράδυ "άμεση" στρατιωτική δράση για την προστασία του πληθυσμού και για την αποκατάσταση της σταθερότητας στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία όπου οι βιαιότητες των τελευταίων ημερών προκάλεσαν το θάνατο πολλών ανθρώπων.
loading...
Share on Google Plus

Unknown

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.