ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Εκ νέου στο εξωτερικό ο μικρός Ιορδάνης για θεραπεία..

Τον Απρίλιο του 2014 ο μικρός Ιορδάνης από την Βουλγαρία θα πρέπει να μεταβεί εκ νέου στην Ταϊλάνδη για συνέχιση των θεραπειών του. Τα έξοδα της αποθεραπείας του πολλά.
Ο μικρός που ήδη έχει μεταβεί τον προηγούμενο Απρίλιο για την πρώτη φάση της θεραπείας στο εξωτερικό, γεννήθηκε την 1.3.2011 με σοβαρό πρόβλημα στην όραση του. Υποπλασία του οπτικού νεύρου, είπαν οι γιατροί στη μητέρα του Ιορδάνη , Ραφαέλα Δημήτροβα , μόνιμο κάτοικο Κύπρου.

Μετά από αρκετές προσπάθειες, αλλά κυρίως από την οικονομική στήριξη και την αγάπη που τόσο απλόχερα της πρόσφερε ο κόσμος της Πάφου , καθώς και ο Σύνδεσμος Παιδικό Χαμόγελο, τον Απρίλιο του 2013, η οικογένεια κατάφερε να μεταβεί στο εξωτερικό όπου ο μικρός Ιορδάνης υποβλήθηκε σε θεραπεία αποκατάστασης του οπτικού νεύρου, με αρκετά ενθαρρυντικά αποτελέσματα.

Τον Απρίλιο του 2014 πρέπει ωστόσο να μεταβεί εκ νέου, ξανά στο εξωτερικό για τον δεύτερο από τις τρεις κύκλους θεραπείας που χρειάζονται, για να αποκατασταθεί σε μεγάλο βαθμό η όραση του παιδιού της, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ερωτηθείσα σχετικώς , η μητέρα του μικρού , Ραφαέλα Δημήτροβα.

Η κ. Δημήτροβα ανέφερε πως έχει πλήρη επίγνωση των τραγικών οικονομικών συνθηκών που περνά ο κόσμος της Κύπρου.

Ευχήθηκε ωστόσο, να τύχει της ίδιας στήριξης και ξανά τα φιλάνθρωπα αισθήματα των συνανθρώπων της, όσοι μπορούν, να στηρίξουν την οικογένεια της στο δύσκολο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το παιδί της ώστε να βρει το φως του.

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.