ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Κατέρρευσε εξώστης σε θέατρο του Λονδίνου -Φόβοι για νεκρούς, άγνωστος αριθμός εγκλωβισμένων.

Κατέρρευσε εξώστης σε θέατρο του Λονδίνου -Αγνωστος ο αριθμός των εγκλωβισμένων Πανικός προκλήθηκε στο θέατρο Apollo στο κέντρο του Λονδίνου, όταν κατέρρευσε μέρος του εξώστη κατά τη διάρκεια της παράστασης....

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το θέατρο ήταν γεμάτο και υπάρχει άγνωστος αριθμός εγκλωβισμένων ατόμων. Η επιχείρηση των σωστικών συνεργείων ήδη ξεκίνησε. Το Associated Press μετέδωσε πως η αστυνομία έχει ενημέρωση για «απώλειες», χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις για το αν πρόκειται για τραυματίες ή αν υπάρχουν και νεκροί.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους της παράστασης άρχισε να ακούγεται ένας δυνατός θόρυβος από τον εξώστη, με τους περισσότερους θεατές να πιστεύουν ότι ο ήχος ήταν μέρος της πλοκής. Αμέσως μετά κατέρρευσε μέρος του εξώστη και επικράτησε πανικός.

Οι θεατές άρχισαν να τρέχουν για να βγουν από το θέατρο, καλυμμένοι από σκόνη και με εκδορές, ενώ άλλοι απεγνωσμένα έψαχναν φίλους και συγγενείς με τους οποίους είχαν πάει στην παράσταση. Η πυροσβεστική όμως θεωρεί πως αρκετά άτομα παγιδεύτηκαν στα χαλάσματα.  

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.