ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Οι οπαδοί του Μόρσι θα μποϊκοτάρουν το δημοψήφισμα

Οι ισλαμιστές οπαδοί του ανατραπέντος από τον στρατό προέδρου της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι θα μποϊκοτάρουν το δημοψήφισμα...
για το νέο Σύνταγμα της χώρας που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί τον Ιανουάριο και θα ξεκινήσουν μια εκστρατεία εναντίον του, δήλωσε ένας από τους εκπροσώπους τους.

Η Συμμαχία κατά του πραξικοπήματος, στην οποία κυριαρχούν οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι στους οποίους ανήκει ο Μόρσι, αρχικά εξέταζε το ενδεχόμενο να ζητήσει από τους υποστηρικτές της να καταψηφίσουν το νέο Σύνταγμα.

«Απορρίπτουμε οποιοδήποτε δημοψήφισμα διοργανώνεται υπό στρατιωτικό καθεστώς», δήλωσε ο Χάμζα αλ Φαράουι, εκπρόσωπος του κινήματος αυτού που ζητεί την επιστροφή στην εξουσία του εκλεγέντος προέδρου Μόρσι, ο οποίος ανατράπηκε από τον στρατό τον Ιούλιο και έκτοτε κρατείται.
Ο συνασπισμός των ισλαμιστικών ομάδων, που διοργανώνει σχεδόν καθημερινά διαδηλώσεις παρά τη βίαιη καταστολή, θα ξεκινήσει μια εκστρατεία ώστε οι πολίτες να μποϊκοτάρουν το δημοψήφισμα, σημείωσε ο Φαράουι.

Το δημοψήφισμα, που είναι προγραμματισμένο για τις 14 και 15 Ιανουαρίου, θα διεξαχθεί ώστε να επικυρωθεί το νέο Σύνταγμα της Αιγύπτου, το οποίο θα αντικαταστήσει αυτό που ανεστάλη όταν ο στρατός εξεδίωξε από την εξουσία τον Μόρσι.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.