ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Οι Κύπριοι ξεχάσαν για λίγο την κρίση και το έριξαν στα ψώνια..

Φαίνεται πως ο Κύπριος έχει ένα μαγικό τρόπο να διαγράφει τη λέξη "κρίση" από το λεξιλόγιο του, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα. 
Συγκεκριμένα, στην Λευκωσία... οι Πρωτευουσιάνοι επιδόθηκαν στο καθιερωμένο ψώνισμα των Χριστουγέννων, αγοράζοντας δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. 

Η κίνηση του Δημάρχου Λευκωσίας να κλείσει κομμάτι της Λεωφόρου Μακαρίου, μετατρέποντας την σε Λεωφόρο Χριστουγέννων, έδωσε ζωή σε μια από τις κύριες αρτηρίες της πόλης. 
Μικροί και μεγάλοι μαζεύονται για να απολαύσουν το χριστουγεννιάτικο κλίμα που τους προσφέρει η Λεωφόρος Χριστουγέννων, με χορωδίες, εκδηλώσεις και πολλά άλλα, κάνοντας παράλληλα τα ψώνια τους στα καταστήματα. 
Ίδιο το σκηνικό που επικρατεί και στην παλιά πόλη της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην οδό Λήδρας. Κόσμος να πηγαινοέρχεται κρατώντας τσάντες με τα ψώνια του, ενώ το αδιαχώρητο γίνεται και εντός των καταστημάτων. Η άλλοτε ξεχασμένη περιοχή της πρωτεύουσας, γίνεται ξανά επίκεντρο τις γιορτινές αυτές μέρες. 

Οι Πρωτευουσιάνοι, έχουν επιλέξει να ξεχάσουν για λίγο την έννοια της λέξης "κρίση" και να χαρίσουν στις οικογένειες, τους φίλους, άλλα και στους εαυτούς τους, μια δόση αισιοδοξίας και χαράς.


loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.