ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ο γυναικολόγος που τον θέλουν όλες οι γυναίκες

Ονομάζεται Manuel, είναι 24 ετών, έχει αγγελικό πρόσωπο και σώμα μοντέλου, αλλά αποφάσισε πως η καριέρα στο μόντελινγκ δεν τον ενδιαφέρει πια.



Ο Ισπανός Manuel Rico το 2010 είχε αναδειχθεί ο ομορφότερος άνδρας στην χώρα του, κατακτώντας τον τίτλο του «βασιλιά της ομορφιάς», αλλά συνέχισε τις σπουδές του στην ιατρική και αφού πήρε το πτυχίο του, μετακόμισε στη Χιλή και γράφτηκε στο πανεπιστήμιο Concepción, για να πάρει ειδικότητα στη γυναικολογία.

Δεν χρειάζεται να το γράψουμε, αλλά οι γυναίκες κάνουν ουρά για να επισκεφτούν τον Manuel και να τις εξετάσει... Στο Concepción, η φήμη του όμορφου γυναικολόγου διαδόθηκε αστραπιαία, από στόμα σε στόμα και από τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εκατοντάδες γυναίκες βρίσκονται καθημερινά στο ιατρείο, για να εξεταστούν από τον γυναικολόγο που έχει κάψει καρδιές.

Από τη μεριά του ο όμορφος γιατρός, επιβεβαιώνει πως πλέον δεν τον ενδιαφέρει η καριέρα σαν μοντέλο και ο κόσμος της μόδας και πως η ζωή του πλέον είναι αφιερωμένη στην ιατρική επιστήμη.

Σκοπός του είναι, όπως δηλώνει, να δουλέψει σαν γυναικολόγος στην ιδαίτερή του πατρίδα την Ισπανία σαν γυναικολόγος, μόλις ολοκληρώσει την ειδικότητά του στη Χιλή
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.