ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ολοκληρώθηκαν οι χριστουγεννιάτικες γιορτές του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α

Με τις ευχές και τα μηνύματα ελπίδας για το Νέο Έτος των παιδιών από τους υπόλοιπους 10 δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Αμαρουσίου ολοκληρώθηκαν οι χριστουγεννιάτικες γιορτές του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 400 παιδιών από τους υπόλοιπους 10 δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της πόλης ολοκληρώθηκαν οι φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α). Τα παιδιά από τους συνολικά 13 δημοτικούς παιδικούς σταθμούς σε τέσσερις ξεχωριστές γιορτές έστειλαν με τον δικό τους τρόπο τις ευχές τους για τον καινούριο χρόνο και χαρούμενες εορτές.

Στο σύντομό μήνυμά του στην 3η γιορτή των παιδιών από τους παιδικούς σταθμούς: 1ο και 2ο σταθμό Κοκκινιάς και Πολυδρόσου, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Κοκκινιάς, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της γιορτής για την άρτια διοργάνωση, τους συγγενείς των παιδιών για την παρουσία τους, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος όπως σταθερά πράττει όλα αυτά τα χρόνια, θα συνεχίσει να στηρίζει τις οικογένειες της πόλης μέσα από την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών φροντίδας στα παιδιά που φιλοξενούνται στους πρότυπους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς. Ο κ. Πατούλης, ευχήθηκε στο προσωπικό των παιδικών σταθμών, αλλά και σε όλους τους παρευρισκομένους, «Καλές Γιορτές και μία Νέα Χρονιά Καλύτερη, πιο Αισιόδοξη, με Υγεία».

Στις άλλες δύο γιορτές των παιδιών των παιδικών σταθμών από τις γειτονιές: Άγιο Νικόλαο, Αγία Φιλοθέη, Στούντιο, Άγιοι Ανάργυροι, Σωρός, Κέντρο και Ψαλίδι, που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης», τον Δήμαρχο εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Νίκος Κάββαλος, ο οποίος μετέφερε εκ μέρους του, τις ευχές του για «Καλές γιορτές» καθώς και τις ευχαριστίες του προς όλους τους συμβαλλόμενους για την πολύ καλή διοργάνωση.

Όλα τα παιδάκια, και στις τέσσερις γιορτές, ντυμένα γιορτινά έστειλαν Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα Μηνύματα στους παρευρισκόμενους μέσα από ποικίλα μουσικοχορευτικά δρώμενα.

Στις γιορτές παραβρέθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Αντωνόπουλος.



loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.