ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

«Θετικό φινάλε»

Νίκη με καλή εμφάνιση προκειμένου να κλείσει θετικά το 2013 θέλει ο Χουμπ Στέφενς στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Λεβαδειακό
. Ο τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά», μιλώντας στη Nova, τόνισε πως θέλει να δει απόλυτα συγκεντρωμένους τους παίκτες του στο ματς ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές που αποτελούν το ρόστερ είναι χρήσιμοι.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Νova:

«Λέμε διαρκώς πως έχουμε μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών, είμαστε ομάδα και τους χρειαζόμαστε όλους. Θα δούμε πως θα βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση και γι' αυτόν τον αγώνα αλλά πιστεύω πως διαθέτουμε αρκετή ποιότητα που μπορούμε να παρουσιάσουμε την Κυριακή στον αγωνιστικό χώρο για να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζουμε».

Σ' ότι έχει να κάνει με το τι σκέφτεται να ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του για την επικείμενη αναμέτρηση προκειμένου να κλείσουν νικηφόρα το τρέχον έτος πρόσθεσε: «Να είναι συγκεντρωμένοι κι αφοσιωμένοι στον αγώνα. Μετά θα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στους δικούς τους ανθρώπους και να το γιορτάσουν. Eλαφρώς, μια εβδομάδα θαρρώ γιατί θα πρέπει να επιστρέψουμε στις προπονήσεις και να προετοιμαστούμε για την επόμενη αγωνιστική μας υποχρέωση η οποία θα μας περιμένει στις 5 Ιανουαρίου. Είμαστε χαρούμενοι που αυτό είναι το τελευταίο μας παιχνίδι γι' αυτή τη χρονιά αλλά ακόμη κι έτσι θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε μια πολύ καλή εμφάνιση ως κατευόδιο», ολοκλήρωσε ο κ. Στέφενς την τοποθέτησή του».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.