ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Επιτήδειος εξαπάτησε ανυποψίαστους που έψαχναν δουλειά στο εξωτερικό

«Ψάρευε» ανέργους, μέσω αγγελιών, υποσχόμενος δουλειά στο εξωτερικό, και τους απέσπασε χρήματα που υποτίθεται ότι προορίζονταν για την αγορά των αεροπορικών εισιτηρίων, με τα οποία θα ταξίδευαν στη χώρα-προορισμό.
Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, ο λόγος για έναν 56χρονο, ο οποίος αναζητείται, κατηγορούμενος για τέσσερις περιπτώσεις εξαπάτησης σε βάρος ισάριθμων πολιτών στα Γιαννιτσά. Η Ασφάλεια Γιαννιτσών άρχισε να ερευνά την υπόθεση, ύστερα από καταγγελία που έκανε ένας 58χρονος.
Σύμφωνα με τον τελευταίο, ο επιτήδειος είχε αναρτήσει αγγελία σε εφημερίδα, προσφέροντας εξασφαλισμένη δουλειά σε επιχείρηση του εξωτερικού. Στη συνέχεια, ο δράστης ζήτησε να κατατεθεί σε τραπεζικό λογαριασμό το ποσό των 290 ευρώ ως αντίτιμο για την δήθεν έκδοση του αεροπορικού εισιτηρίου, πράγμα το οποίο έπραξε ο καταγγέλλων.
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ο δράστης πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε, για να εμφανιστεί εκ νέου τρεις μήνες αργότερα, όταν με τον ίδιο τρόπο παγίδευσε άλλους τρεις ανυποψίαστους πολίτες, από τους οποίους απέσπασε συνολικά 450 ευρώ.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 56χονου υποβλήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.