ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Θα τολμήσουν να αποκλείσουν την Εθνική από το Μουντιάλ;

Ο κίνδυνος αποκλεισμού της εθνικής ομάδας από τις διοργανώσεις επιστρέφει! Η κίνηση του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ να προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια, επαναφέρει το...

ενδεχόμενο τιμωρίας που μπορεί να κοστίσει ακόμη και την συμμετοχή της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο! Και μπορεί τα νομικά τμήματα των δύο συλλόγων να δηλώνουν πως «έχουν εξετάσει όλες τις παραμέτρους», ωστόσο, το θέμα από την Δευτέρα (2/12) το μεσημέρι θα βρίσκεται στα χέρια της FIFA, η οποία θα κληθεί να δώσει τη λύση και ενδεχομένως να λάβει δυσάρεστες αποφάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες την Δευτέρα το πρωί η ΕΠΟ θα ενημερώσει τη FIFA για την προσφυγή των δύο ομάδων στα πολιτικά δικαστήρια και η Παγκόσμια Ομοσπονδία με την σειρά της αναμένεται να ακολουθήσει την γνωστή οδό σ” αυτές τις περιπτώσεις. Με έγγραφό της, όπως γίνεται πάντα σ” αυτές τις περιπτώσεις, θα ενημερώσει την ΕΠΟ για τον κίνδυνο αποκλεισμού των συλλόγων και της εθνικής απ” όλες τις διοργανώσεις και με την σειρά της η Ομοσπονδία θα καλέσει τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ να αποσύρουν την προσφυγή…Ολη αυτή η διαδικασία θα γίνει μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ανάλογα με τις αποφάσεις στην Ελλάδα, η FIFA θα αναγκαστεί να βάλει την εθνική στην κλήρωση με τον αστερίσκο των «προϋποθέσεων».

Ο δεύτερος κίνδυνος που εγκυμονεί η προσφυγή του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ αφορά μόνο στις ομάδες κι έχει να κάνει με την δυνατότητα που δίνεται στους αντιπάλους τους να προσφύγουν στον αθλητικό δικαστή και να ζητήσουν να κατακυρωθεί υπέρ τους ο αγώνας, υποστηρίζοντας πως κακώς ορίστηκαν τα παιχνίδια, από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια, αγνοώντας τις οδηγίες της FIFA.

Το δικαίωμα αυτής της προσφυγής το έχουν όλες οι ομάδες που θα αναμετρηθούν με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, όσο βεβαίως αυτοί δεν αποσύρουν την προσφυγή τους… Το βέβαιο είναι ότι από την Παρασκευή (29/11) το βράδυ και μέχρι σήμερα το απόγευμα, τόσο η Superleague, όσο και η ΕΠΟ είναι σε θέση… μάχης προκειμένου να δει τι θα κάνει με τις περιπτώσεις του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. Απαντες εκφράζουν μεγάλη ανησυχία για την εθνική ομάδα και την συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ταυτόχρονα ελπίζουν πως οι δύο σύλλογοι θα κάνουν πίσω, βλέποντας τον κίνδυνο να πλησιάζει.

atsports.gr 
loading...
Share on Google Plus

Unknown

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.