ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΤΕΙ Πύργου: Φτάνει κ. Καπλάνη! Ως εδώ!

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: Το σόου του προέδρου του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος κ. Καπλάνη και των συν αυτώ αυλικών συνεχίζεται.
Οι άνθρωποι που θέλουν να αποκαλούνται «εκπαιδευτικοί», έχουν ξεπεράσει κάθε όριο γελοιότητας και η στοχοποίηση των τμημάτων του Πύργου είναι κάτι παραπάνω από προφανής.

Ο κ.Πρόεδρος αρνείται πεισματικά να συναντήσει του φοιτητές ή έστω τους εκπροσώπους τους και να δώσει εξηγήσεις για όλα τα μεγάλα θέματα. Τη μια επικαλείται ανειλημμένες υποχρεώσεις , την άλλη αναρμοδιότητα. Κρύβεται και σιωπά, κοιτάζοντας τον ήλιο μαζί με τα φωτοβολταϊκά του, και καμαρώνει για την υποβάθμιση των τμημάτων του ΤΕΙ.

Καταδίκασε τους σπουδαστές με ένα χαμένο εξάμηνο, αρνούμενος να δώσει παράταση μιας εβδομάδας! Δεν υπολόγισε την κατάσταση που βρίσκονται οι οικογένειες των σπουδαστών, και τις κοινωνικές αναταραχές που προκάλεσε. Άφησε μαθήματα χωρίς καθηγητές για το τρέχον εξάμηνο, αρνούμενος και πάλι να γίνει εγγυητής της ομαλής διεξαγωγής τους, και πέταξε το μπαλάκι σε άλλους. 

Και σαν να μην έφταναν αυτά, θεωρεί, βάσει εγγράφων που στέλνει το ΤΕΙ, θράσος που γίνονται μαθήματα του πρώτου εξαμήνου σε τμήμα μεταβατικότητας. Ας μας υποδείξει βάσει ποιου νόμου ενεργεί. Το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος έχει την υποχρέωση να παρέχει διδακτικό έργο στο τμήμα ΠΛΗ&ΜΜΕ μέχρι την 31/12/2018. Εκπτώσεις δε δεχόμαστε.

Αλλά η τελευταία και καλύτερη πράξη αυτής της φαρσοκωμωδίας, είναι ότι απαγορεύει τη διπλή εξεταστική, που διεκδίκησαν οι φοιτητές και που πρόσφατα αποφάσισε το Υπουργείο Παιδείας, στα τμήματα που έχασαν το εαρινό εξάμηνο και δε συμπλήρωσαν 13 εβδομάδες. Η λογική, την οποία έχει από καιρό απολέσει απ’ ότι φαίνεται, λέει ότι δεν θα έχουν δικαίωμα να κατέβουν σε εξετάσεις για μαθήματα του εαρινού εξαμήνου όσοι τα δήλωσαν πρώτη φορά το εξάμηνο που χάθηκε. Για τους υπόλοιπους πρέπει να διεξαχθεί κανονικά. Καλούμε τους προέδρους των τμημάτων να μην εφαρμόσουν καμία τέτοια απόφαση και να διεξάγουν διπλή εξεταστική όπως ορίζει η τροπολογία του Υπουργείου. Ή μήπως ο κ. Καπλάνης είναι πάνω από νόμους και Υπουργεία;
patrisnews.com
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.