ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ο σύζυγος της Ναταλίας Βουτσινά απαντά στις φημολογίες: Δεν είχαμε καμία σχέση με τον Αλβανό δολοφόνο!

Τον ισχυρισμό ότι ο Αλβανός δολοφόνος της Ναταλίας Bουτσινά ...
διατηρούσε σχέση μαζί της, απορρίπτει κατηγορηματικά ο σύζυγος της Ανδρέας Βρης. Οπως είπε σε δηλώσεις του στο Star, ο δράστης είχε απλά δουλέψει πριν από δύο χρόνια στο μαγαζί που διατηρούσε με την αδικοχαμένη συζυγό του.
«Όλη αυτή η ιστορία περί Αλβανού που γνωρίζαμε και ζούσε μαζί μας δεν ισχύει. Πιθανότητα να έγινε σύγχυση με έναν φίλο μας Αλβανό, ο οποίος όντως είναι πολύ κοντινός μας άνθρωπος και αγαπημένος. Δεν είχαμε καμία σχέση με αυτό τον άνθρωπο, καμία» , υπογραμμίζει ο γνωστό δημοσιογράφος και εκδότης της τοπικής εφημερίδας Ημερήσιος Κήρυκας.
Ο σύζυγος της άτυχης 43χρονης διαψεύδει επίσης ότι προηγήθηκε της δολοφονίας κάποια φιλονικία ή διαπληκτισμός μεταξύ δράστη και θύματος: «Μπήκε από την πίσω πόρτα και τη χτύπησε, δεν υπήρχε ούτε συζήτηση, ούτε διαφωνία, ούτε τίποτα και μάλλον πρόκειται περί ψυχοπαθούς. Περιμένω και εγώ να μου πει η αστυνομία τι έγινε. Δεν άκουσε κανείς κάτι», λέει ο κ. Βρης.
Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση δεν αποκλείουν πάντως ο 33χρονος Αλβανός να είχε κάποια εμμονή για την 43χρονη γυναίκα και να τη σκότωσε σε κατάσταση αμόκ.

Πηγή:  iefimerida.gr 

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.