ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πάγκαλος: Να μην βρεθούν στο Μαξίμου αυτοί που επαινούν την τρομοκρατία

Νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Θόδωρος Πάγκαλος στην καθιερωμένη εκπομπή του στον ΒΗΜΑ FM.

“Δεν θέλω άνθρωποι που λατρεύουν και επαινούν την τρομοκρατία να βρεθούν στο Μέγαρο Μαξίμου. Δεν μπορώ να το εμποδίσω γιατί έτσι θα αρνιόμουν την πεμπτουσία της δημοκρατίας. Ο καθείς έχει δικαίωμα να αμφισβητεί την δημοκρατία λεκτικά, όχι όμως και με πράξεις γιατί τότε πρέπει να δει το παράδειγμα της Χρυσής Αυγής” , τόνισε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και συμπλήρωσε:

“Με ενοχλούν οι υποκριτές που λένε ότι ο λαός πεινάει και αυτοί έχουν κότερα” πρόσθεσε ο πρώην υπουργός, συμπλήρωσε όμως ότι “δεν είναι αθώος ο ελληνικός λαός, ξέρει τι ψηφίζει.”

Όσον αφορά τις δηλώσεις πόθεν έσχες των βουλευτών, έκανε λόγο για συντεχνιακή αντίληψη. «Η Βουλή βγάζει τα πόθεν έσχες ένα μήνα στη σελίδα της και μετά τα κατεβάζει, αυτή συντεχνιακή αντίληψη. Οι Βουλευτές υποστηρίζονται μεταξύ τους κι αυτό είναι απαράδεκτο. Ο Βουλευτής δεν μπαίνει στη Βουλή για να βρει την ευτυχία του, αλλά για να συγκρουστεί με ιδέες, αντιλήψεις, ακόμα και με πολιτικούς αντιπάλους του αν χρειαστεί.Συμφωνώ ότι η κατάσταση με το Πόθεν Έσχες είναι αίσχος. Ευθύνη έχουν ταmedia, η Βουλή. Αν δεν αναλάβουν πρωτοβουλία τα media δεν θα βγει άκρη».
ysterografa.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.