ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη γωνιά για τα παιδιά άνοιξε τις πύλες της στην Πρέβεζα

Άνοιξαν τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου χωριού στην Πρέβεζα το βράδυ της Παρασκευής. Μέσα σε ατμόσφαιρα κεφιού και χαράς και με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών, το...
Χριστουγεννιάτικο χωριό άνοιξε τις πύλες του λίγο μετά της 18:00 στην Πλατεία Ανδρούτσου.

Πρώτη μέρα σήμερα και ο κόσμος γέμισε την πλατεία. Μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις έναρξης οι οποίες περιελάμβαναν χριστουγεννιάτικα δρώμενα από το 9ο Νηπιαγωγείο και το ΚΔΑΠ και μουσικοχορευτική παράσταση από τον Γυμναστικό Σύλλογο «Κλεοπάτρα».

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά, τονίζοντας ότι η μεγάλη προσπάθεια που έγινε για να στηθεί και φέτος το χωριό, παρά τις δύσκολες οικονομικά εποχές, έγινε με κύριο στόχο να δοθεί χαρά στα παιδιά.

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό θα είναι ανοιχτό και τις πρώτες μέρες του νέου χρόνου, ενώ το πρωί της Κυριακής την πλατεία θα ομορφύνουν το 1ο και το 2ο Δημοτικό με χριστουγεννιάτικα δρώμενα ενώ το απόγευμα την σκυτάλη θα πάρει το 7ο Δημοτικό.

Την Δευτέρα το απόγευμα γιορτινές μουσικές πινελιές θα δώσει το Μουσικό Σχολείο ενώ την δική τους ξεχωριστή παρουσία θα έχουν οι Γυναίκες του Συλλόγου του Αγίου Θωμά καθώς και το παράρτημα της Φιλαρμονικής Λούρου του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας.

Το πρωί της Τρίτης, παραμονή Χριστουγέννων η Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας θα μεταδώσει πρόγραμμα ζωντανά από την πλατεία Ανδρούτσου.

Όλες τις μέρες που θα μείνει ανοιχτό το Χριστουγεννιάτικο Χωριό τα παιδιά θα μπορούν παίζουν δωρεάν στο τρενάκι, να φτιάχνουν κατασκευές, να ακούνε παραμύθια, να γεύονται ζαχαρωτά ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί να προμηθευτεί δώρα από το παζάρι που θα λειτουργήσει για κοινωφελείς σκοπούς.

Τέλος για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, θα υπάρχει τόπος συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης έτσι για να θυμηθούμε ότι τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς.



pamepreveza.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.