ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Με Επιτυχία έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης Ζωγραφικής Ι.Ματαράγκα στο Μέγαρι Πλακεντίας

Από το Γραφείο Τύπου
Στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας στη Πεντέλη, φιλοξενείται η... έκθεση ζωγραφικής του ζωγράφου Γιάννη Ματαράγκα, από την Παρασκευή 20 έως και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013. 

Τα εγκαίνια της έκθεσης έκαναν ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης μαζί με τον Υπουργό Πολιτισμού Αθλητισμού κ. Παναγιωτόπουλο Πάνο, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013 το απόγευμα και στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στην έκθεση από τον ζωγράφο κ. Ματαράγκα Γιάννη. 

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε εποχές ζωντανές με χρώμα και έντονα Ελληνικά συναισθήματα, που αντικατοπτρίζονται στα έργα στου καλλιτέχνη. 

«Η ουσιαστική προώθηση του Πολιτισμού και η διαμόρφωση πολιτιστικών δράσεων, αποτελεί πρωταρχική αρχή μας. Η Πεντέλη με τον ιστορικό χώρο του Μεγάρου Δουκίσσης Πλακεντίας διαθέτει μια ισχυρή παράδοση στο πολιτισμό και την τέχνη, την οποία οφείλουμε να διατηρήσουμε και να μεταφέρουμε στις επόμενες γενεές» δήλωσε ο Δήμαρχος Πεντέλης και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον ζωγράφο κ. Γιάννη Ματαράγκα. 

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Παναγιωτόπουλος Πάνος, ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου – Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας κ .Κοντουλάκος Λευτέρης, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης κ. Ζώης Ιωάννης, ο Τοπικός Σύμβουλος Μελισσίων κ. Τζαμτζής Δημήτρης και πολλοί δημότες .
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.