ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΔΗΚΟ: Ο άοσμος Μάριος και ο φορτωμένος Νικόλας

Τι θα σημαίνει η εκλογή Καρογιάν, τι η εκλογή Παπαδόπουλου; Τι συζητά ο κόσμος; Σημαντική είναι η αυριανή μέρα για το Δημοκρατικό Κόμμα.

Μάριος Καρογιάν και Νικόλας Παπαδόπουλος θα αναμετρηθούν για την Προεδρία του κόμματος. Δεν πρόκειται όμως για μια απλή διαδικασία, ούτε για εκλογές που θα επιτρέψουν στο ΔΗΚΟ να συνεχίσει την μέχρι σήμερα πορεία του.

Δεν είναι business as usual όπως λένε και στο εξωτερικό. Η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη για το κόμμα.

Εκλογή Μάριου Καρογιάν θα σημαίνει...

Συνέχιση της άοσμης, άγευστης και άχρωμης όπως πολλοί κατηγορούν τον σημερινό Πρόεδρο, πορείας του ΔΗΚΟ. Μιας πορείας που χαρακτηρίστηκε από την έκφραση "έκατσε κλούβα" τα τελευταία χρόνια για να είναι κοντά στην εξουσία τόσο με Χριστοφια όσο και με Αναστασιαδη.

Δεν αντιδρά, δεν διεκδικεί, δεν φωνάζει, απλά συγκυβερνα. Άλλαξε πορεία όταν πλέον ο Χριστοφιας έκανε και έπαθε όσα κακά δεν έπαθε κανένας Πρόεδρος πριν.

Με Αναστασιαδη ξεκίνησαν με πολλά αυτογκόλ και ελπίζει σε καλύτερες μέρες, εάν βέβαια ξεπεράσουν την δύσκολη περίοδο που έρχεται με τις Ιδιωτικοποιήσεις.

Εκλογή Νικόλα Παπαδόπουλου θα σημαίνει...

Πόλεμο. Πόλεμο σε όλα τα μέτωπα αφού ο Νικόλας διαφωνεί στο Κυπριακό, και στα θέματα της Οικονομιας που είναι τα δυο σημαντικότερα προβλήματα που μας ταλανίζουν. Απρόβλεπτες όμως θα είναι οι επόμενες μέρες για το ΔΗΚΟ και αυτό ειναι που προβληματίζει τους ψηφοφόρους του ΔΗΚΟ.

"Θα μαλώνουμε με όλους και με όλα;" διερωτώνται πολλοί. Το ΔΗΚΟ θα γίνει η Κούβα των κομμάτων; Και ο Νικόλαος θα γίνει Τσε Γκεβαρα; Ποιος ξέρει. Ίσως να είναι αυτό που χρειάζεται ο τόπος.

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.