ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Την παρουσία Χριστόφια στο Ανώτατο δικαστήριο ζητά ο διοικητής ΕΜΑΚ

Η ολομέλεια του ανωτάτου δικαστηρίου όρισε την 9η Ιανουαρίου, ως ημερομηνία, κατά την οποία, θα απαντήσει στο αίτημα της υπεράσπισης...
του πρώην διοικητή της ΕΜΑΚ, Ανδρέα Λοϊζίδη, προκειμένου να παρουσιαστεί ενώπιον του, ο τέως πρόεδρος της δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας.
Ο τέως πρόεδρος, αναμένεται να κληθεί, για να τοποθετηθεί, για 2 σημεία, στα οποία αναφέρθηκε, στο πλαίσιο της εκπομπής του ΣΙΓΜΑ "60 ΛΕΠΤΑ" , η οποία προβλήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου. 
Όπως αναφέρθηκε από πλευράς της υπεράσπισης, ο τέως πρόεδρος, τοποθετήθηκε σε σημείο καίριο, για την υπεράσπιση του ενός από τους τέσσερεις καταδικασθέντες. Άλλο ένα σημείο, το οποίο αναμένεται να εξεταστεί στις εννέα Ιανουαρίου, είναι τα όσα υποστήριξε ο συγκεκριμένος συνήγορος υπεράσπισης. Ότι, κατά τη διάρκεια της αυτοψίας του Κακουργιοδικείου, στο σημείο της φονικής έκρηξης, στη ναυτική βάση Ευάγγελος Φλωράκης, μέλη των οικογενειών των θυμάτων, είχαν συνομιλίες, με μέλη του κακουργιοδικείου.
Η ημερομηνία, ορίστηκε στο πλαίσιο συνεδρίας της ολομέλειας του ανωτάτου το πρωί, όπου επίσης αποφασίστηκε, ότι στις 2, 3 και 4 Απριλίου θα εξεταστούν οι εφέσεις, οι οποίες έχουν ήδη κατατεθεί.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.