ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τζένη Χειλουδάκη: Οι αποκαλύψεις, που θα κάνουν κάποιους να χάσουν τον ύπνο τους..

Τζένη Χειλουδάκη: Οι «καυτές» αποκαλύψεις, που θα κάνουν κάποιους να χάσουν τον ύπνο τουςΤο τέταρτο βιβλίο της Τζένης Χειλουδάκη θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες και αναμένεται να ταράξει τα νερά!....


Το βιβλίο της θα έχει τον τίτλο «Αίγλης και κρίσης γωνία» και «σ' αυτό το βιβλίο, που έχει τον τίτλο των δυο δρόμων του σπιτιού, όπου έμενα στην Κυψέλη, μην περιμένετε γκλαμουράτες φωτογραφίες, σκάνδαλα, κλειδαρότρυπες και εξώφυλλα περιοδικών. Άντε ίσως λίγο... ροζ, στην υπέροχη μαυρίλα που το αγκαλιάζει»! Στο βιβλίο της αναφέρεται στον ερωτευμένο καθηγητή του Πανεπιστημίου της Πάτρας, που έλιωνε γι' αυτήν αλλά και στον κυρ εισαγγελέα, που θεωρεί μεγάλο λάθος της που τον χώρισε.
Αποσπάσματα από το νέο βιβλίο της δημοσιεύει καθημερινή εφημερίδα, στο οποίο καταγράφει τις συμφωνίες που έκανε με τηλεοπτικούς δημοσιογράφους για να εμφανιστεί στις εκπομπές τους την εποχή που πρωταγωνιστούσε στην επικαιρότητα.
Η Τατιάνα Στεφανίδου φέρεται να της ζήτησε να πάει στην εκπομπή της στον ΑΝΤ1 και η Χειλουδάκη ζήτησε εισιτήρια business class με την Αegean και σουίτα στο Αthens Plaza. H δημοσιογράφος φέρεται να δηλώνει πως θα τα πληρώσει όλα αυτά, αλλά όχι με χρήματα του καναλιού αλλά δικά της.
Όταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος της ζήτησε να εμφανιστεί Σαν στο σπίτι σας στο Mega, η Τζένη δεν φέρεται να ζήτησε κάτι, παρά μόνο το γύρισμα να γίνει στη σουίτα της στο Athens Plaza.
Και ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε να εμφανιστεί στην εκπομπή του. Δεν ζήτησε τίποτα η Τζένη Χειλουδάκη για να βγει στο δελτίο ειδήσεων. Προκάλεσε όμως εγκεφαλικά στους ιθύνοντες αφού εμφανίστηκε ζωντανά με το στήθος έξω  .. Δήθεν αποσβολωμένος ζητεί συγνώμη από τους τηλεθεατές και πάει σε διαφημίσεις μισή ώρα», σημειώνει η Τζένη Χειλουδάκη.
Συνεργάτης του Πέτρου Κωστόπουλου της τηλεφώνησε και η Χειλουδάκη ζήτησε να μιλήσει με τον ίδιο τον Κωστόπουλο με τον οποίο φέρεται να συμφώνησε να της δώσει 1 εκατομμύριο δραχμές για να βγει σε Esquire και Nitro.
Από την Μαλβίνα Κάραλη δεν ζήτησε τίποτε, την οποία λάτρευε αλλά δεν εμφανίστηκε επειδή φοβήθηκε μήπως την κολλήσει στον τοίχο.
Τέλος, Πήγε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, Αϋπνίες χωρίς να της ζητήσει κανένα αντάλλαγμα ή αμοιβή.

Πηγή:  gossip-tv.gr

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.