ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τσακωμός στα παρασκήνια του «Πρωινού Mou»

Τσακωμός στα παρασκήνια του «Πρωινού Mou»Ένας καυγάς δημιουργήθηκε στα παρασκήνια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού!...

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, κάθε άλλο παρά μία ωραία ατμόσφαιρα επικρατεί στο «Πρωινό Mou», μιας και πριν από λίγα 24ωρα σημειώθηκε η... έκρηξη, με αποτέλεσμα το χριστουγεννιάτικο γύρισμα να διακοπεί για παραπάνω από μία ώρα. Ο μεγάλος καβγάς, όπως αναφέρει η εφημερίδα,  σημειώθηκε ανάμεσα στον Πέτρο Κωστόπουλο και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο πριν από την έναρξη του γυρίσματος της εορταστικής εκπομπής των Χριστουγέννων και ήταν τόσο έντονος που για να ηρεμήσουν τα πνεύματα έπρεπε να μπουν στην μέση οι ψυχραιμότεροι.
Τι ακριβώς όμως συνέβη; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, όντως δημιουργήθηκε μια ένταση ανάμεσα στον Πέτρο και τον Ουγγαρέζο στα παρασκήνια της καθημερινής εκπομπής και όχι του εορταστικού γυρίσματος, του «Πρωινού Μοu», έπειτα από μια διαφωνία που είχαν όσον αφορά τη θεματολογία της εκπομπής. Μάλιστα λογόφεραν έντονα και για αρκετή ώρα δεν αντάλλασσαν κουβέντα, κατά τη διάρκεια των διαλλείματα. Η αντιδικία και τα νεύρα πέρασαν γρήγορα και την επόμενη ημέρα ήταν όλα ήταν μια χαρά... Ήταν σαν να μην είχε συμβεί ποτέ το εν λόγω συμβάν... 
Κάποιοι πρόλαβαν να αναφέρουν και να διαδώσουν ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει μετανιώσει για την απόφαση του να παραμείνει στο Μεγάλο Κανάλι, κάτι όμως που, σύμφωνα πάντα με ανθρώπους της παραγωγής κάτι τέτοιο ανήκει μόνο στη φαντασία κάποιων και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, αφού τόσο οι σχέσεις του με τους ιθύνοντες του καναλιού όσο και με τους συντελεστές της εκπομπής είναι εξαιρετικές. 
Όσο δε για τις φήμες που θέλουν την αντικατάσταση της  Ελισάβετ Σπανού να μην αργεί να έρθει, άνθρωποι μέσα από το κανάλι υποστηρίζουν ότι η τραγουδίστρια παραμένει κανονικά στο πόστο της και ήδη έχει αρχίσει να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις ενός τηλεοπτικού πάνελ.
gossip-tv.gr 
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.