ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πέθανε σε τροχαίο ο Paul Walker

Η είδηση του θανάτου σόκαρε τους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο. Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή με αυτόν τον τραγικό τρόπο....
Ο πανέμορφος πρωταγωνιστής των ταινιών Fast and Furious πέθανε σε τροχαίο το απόγευμα του Σαββάτου σε ηλικία 40 ετών. Αυτή την περίοδο μάλιστα βρισκόταν σε γυρίσματα για μια ακόμα συνέχεια της ταινίας που τον ανέδειξε μαζί με τον Vin Diesel και ήταν πολύ ενθουσιασμένος.



Οι φωτογραφίες από τον τόπο του δυστυχήματος κάνουν τον γύρο του διαδικτύου ενώ δεν έχουν σταματήσει τα συλλυπητήρια μηνύματα στην επίσημη σελίδα του στο facebook, όπου και ανακοινώθηκε επίσημη η είδηση του θανάτου του, αλλά και στο twitter τόσο το δικό του όσο και των διάσημων φίλων του.



“Η καρδιά μου σπαράζει. Δεν πιστεύω αυτά τα νέα”, έγραψε η Rihanna για τον θάνατο του ηθοποιού. “Ας αναπαυτεί με τους αγγέλους. Γλυκό αγόρι. Σε αγαπώ”, ήταν το “αντίο” της συναδέλφου του Alyssa Milano μέσα από το twitter. Η ηθοποιός Olivia Wilde έγραψε: “Ήταν τόσο καλός. Και μοιραζόταν με άλλους την καλοσύνη του”.



Συγκινητικό ήταν και το μύνημα του συμπρωταγωνιστή του στις ταινίες “Fast & Furious”, Dwayne “The Rock” Johnson: “Είναι συγκλονιστικό. Από αυτά που δεν μπορείς να πιστέψεις. Σκέφτομαι την οικογένειά του. Ας βρούμε δύναμη στο φως που συνεχίσει να εκπέμπει. Σε αγαπώ, αδελφέ”.



Δες βίντεο από τον τόπο του δυστυχήματος!
 

Ο Bill Townsend, που ήταν μαζί του δύο ώρες πριν το τροχαίο έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: "Μιλούσαμε για αυτοκίνητα και ήταν πραγματικά χαρούμενος, καθώς έδειχνε σε όλους τους φίλους διάφορα αμάξια. Μακάρι να μην ήταν αυτός πίσω από το τιμόνι του γρήγορου αμαξιού, αλλά αν όντως ήταν, τουλάχιστον έφυγε από τη ζωή κάνοντας κάτι που αγαπούσε, οδηγούσε ένα γρήγορο και ωραίο αμάξι. Ο πλανήτης έχασε έναν άγγελο. Είχε αφιερώσει ολόκληρη τη ζωή του στο να βοηθάει παιδιά και ανθρώπους που αντιμετώπιζαν προβλήματα. Μόλις σήμερα είχαμε χαρίσει δώρα σε αυτά τα παιδιά. Αν η είδηση του θανάτου του ισχύει τότε υπόσχομαι πως θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να συνεχίσω το έργο της φιλανθρωπίας του".
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.