ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ποιο είναι το προσδόκιμο ζωής για τα παιδιά του 2013- Πόσο θα ζήσουν τα παιδιά στην Ελλάδα..

Έρευνα διεξήχθη σύμφωνα με την The Telegraph η οποία υπολογίζει, η προβλέπει αν θέλετε το προσδόκιμο ζωής των παιδιών που γεννήθηκαν εν έτει 2013.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία της έρευνας το Μονακό αναδεικνύεται ως "the place to be" αφού τα παιδιά του 2013 αναμένεται να φτάσουν τα 90 χρόνια. Βέβαια υπάρχουν και τα άσχημα στην έρευνα αφού στο Τσαντ της Αφρικής τα σημερινά βρέφη δεν θα πατήσουν ούτε τα 50 αφού η πρόβλεψη υπολογίζει ότι θα ζήσουν μέχρι τα 49!

Στην Ελλάδα το προσδόκιμο ζωής εκτιμάται στα 80 έτη και το θετικό είναι πως είναι λίγο υψηλότερο από αυτό του μέσου όρου των ευρωπαϊκών κρατών.

Όσον αφορά την Ευρώπη εν γένει το προσδόκιμο ζωής για τα παιδιά που γεννήθηκαν το 2013 είναι 78 έτη, στην Αμερική τα 75 έτη, στην Αυστραλία τα 72 και στην Αφρική μόλις τα 60.

Σε παγκόσμιο επίπεδο τώρα τα παιδιά που γεννήθηκαν το 2013 ο μέσος όρος του προσδόκιμου ζωής προσδιορίζεται στα 71 έτη, τη στιγμή που το 1980 προσδιοριζόταν μόλις στα 56.

Με βάση τα στοιχεία , παρατηρείται ότι υψηλότερο προσδόκιμο ζωής έχουν η Ευρώπη, η Ασία και η Αμερική. Η έρευνα βασίστηκε στις συνθήκες διαβίωσης, την υγεία, την εκπαίδευση, τις κοινωνικές συνθήκες αλλά και τους τρομοκρατικούς κινδύνους που αντιμετωπίζει κάθε χώρα.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.