ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Οκλαχόμα: Εκτελέστηκε ο πρώτος θανατοποινίτης στην πολιτεία για το 2014

thanatopoiniths oklaxoma
O Μάικλ Λι Γουίλσον, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε θανατική ποινή για τη δολοφονία με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ ενός...ιδιοκτήτη καταστήματος το 1995, εκτελέστηκε σήμερα (18.06 -τοπική ώρα) στην Οκλαχόμα, καθιστώντας εαυτόν τον δεύτερο θανατοποινίτη που εκτελείται με θανατηφόρο ένεση στις ΗΠΑ για το 2014 (σ.σ. η πρώτη έγινε στη Φλόριντα την περασμένη Τρίτη).

Η τελευταία φράση του 38χρονου Γουίλσον ήταν, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του σωφρονιστικού καταστήματος Μακάλιστερ: «Θέλω μόνο να πω ότι αγαπώ όλο τον κόσμο. Νιώθω να καίγεται το σώμα μου».

Για το ίδιο έγκλημα είχαν καταδικαστεί κι εκτελεστεί δύο ακόμη άτομα το 2009 και το 2011, ενώ ένας ανήλικος συνεργός τους καταδικάσθηκε σε ισόβια κάθειρξη. Οι τέσσερις καταδικασθέντες είχαν ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου τον Ρίτσαρντ Γιοστ και στη συνέχεια τον έκλεισαν στην κατάψυξη του σούπερ μάρκετ που διατηρούσε. Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο Γουίλσον ήταν ο ενορχηστρωτής της δολοφονίας, καθώς ευελπιστούσε ότι μία ημέρα θα διηύθυνε εκείνος το σούπερ μάρκετ. Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, ο Γουίλσον δέχθηκε 54 χτυπήματα με ρόπαλο του μπέιζμπολ μέσα σε 131 δεύτερα!
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.