ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Καινοτόμος 3D εκτυπωτής ενώνει την Τέχνη με τη φύση!!


perierga.gr - Καινοτόμος εκτυπωτής ενώνει την Τέχνη με τη φύση!Ένα ειδικόμείγμα με λάσπη και σπόρους τοποθετείται στην ειδική θέση του καινοτόμου εκτυπωτή εν ενόματι «Print Green» και στη συνέχεια...
με τον κατάλληλο προγραμματισμό εκείνος ζωγραφίζει σχήματα και γράμματα πάνω σε ένα ειδικό «πλέγμα». Μετά από λίγο χρονικό διάστημα αυτές οι ζωγραφιές και τα μοτίβα πρασινίζουν ή ανθίζουν ανάλογα με τους σπόρους που χρησιμοποιήθηκαν στο μείγμα! Οι φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών στη Σλοβενία έκαναν το θαύμα τους, δημιουργώντας έναν καινοτόμο «πράσινο» τρισδιάστατο εκτυπωτή τον οποίο ονόμασαν «Tiskaj Zeleno» (δηλαδή «Τύπωσε Πράσινα») και έδωσαν άλλη πνοή στις ζωγραφιές.
perierga.gr - Καινοτόμος εκτυπωτής ενώνει την Τέχνη με τη φύση!
Ο καθηγητής Dušan Zidar και μια ομάδα φοιτητών θέλησαν να αλλάξουν την όψη σε κείμενα και εικόνες, πρασινίζοντας το οπτικό αποτέλεσμα και δημιουργώντας «πράσινες» ζωγραφιές. «Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να αλλάξουμε τον κήπο, το σπίτι, την αυλή ή τη βεράντα μας, ακόμα και το εσωτερικό του σπιτιού μας. Το χαρτί από άψυχο… ζωντανεύει και οι λέξεις ή οι εικόνες πρασινίζουν», λέει ο καθηγητής.
perierga.gr - Καινοτόμος εκτυπωτής ενώνει την Τέχνη με τη φύση!
perierga.gr - Καινοτόμος εκτυπωτής ενώνει την Τέχνη με τη φύση!

perierga.gr


erierga.gr - See more at: http://www.gkourou.com/2014/01/3d.html#sthash.FanSfcNR.dpuf
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.