ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Ενα φυτο που σκοτωνει τον καρκινο σε 40 ημερες!

Ενα ελάχιστα γνωστό φυτό με ένα πραγματικά περίεργο όνομα κάνει τώρα πρωτοσέλιδα ως…
δολοφόνος του καρκίνου, καθώς με την κατανάλωσή του εξαφανίστηκαν οι όγκοι σε ποντίκια με καρκίνο του παγκρέατος!
Γνωστό ως η «βροντή του θεού της αμπέλου»ή lei gong teng, το κινεζικό φυτό έχει ενσωματωθεί στην κινεζική ιατρική και έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες για την αποκατάσταση ασθενειών, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα.
Σύμφωνα με τη νέα έρευνα από το Πανεπιστημίου του Τεκτονικού Κέντρου για τον Καρκίνο στην Μινεσότα (www.cancer.umn.edu), η χρήση του φυτού δεν οδήγησε σε κανένα σημάδι όγκου μετά από μια περίοδο 40 ημερών – ακόμη και μετά τη διακοπή της θεραπείας. Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Science Translational Medicine και χρηματοδοτήθηκε από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας. Ακόμη και οι επιστήμονες που εργάζονται για το έργο είχαν μείνει άφωνοι από τις αντικαρκινικές ιδιότητές του. Περιέχει κάτι που είναι γνωστό ως τριπτολίδη, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως καταστροφέας του καρκίνου σε προηγούμενη έρευνα και πιστεύεται ότι είναι το βασικό συστατικό που μπορεί να είναι υπεύθυνο για τις αντικαρκινικές ικανότητες.
Ο αντιπρόεδρος της έρευνας στο Κέντρο Καρκίνου εξήγησε στο πρακτορείο Bloomberg:
“Αυτό το φάρμακο είναι απίστευτα ισχυρό για να σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα. Όμως, καθώς συμβαίνει και με πολλές άλλες ισχυρές ουσίες, όπως η κουρκούμη και το τζίντζερ, η επικρατούσα τάση στην επιστήμη είναι πως είναι ακόμη νωρίς για να επιβεβαιώσει αυτό που πολλοί στην παραδοσιακή ιατρική το γνωρίζουν.
Αυτό φυσικά, οφείλεται στο γεγονός ότι απλά δεν υπάρχει χρήμα για να ερευνηθούν οι θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων και φυσικών ενώσεων, όπως η χημική ένωση που βρίσκεται στο lei gong teng.
Το Turmeric (κουρκουμάς) και το τζίντζερ, για παράδειγμα, έχει βρεθεί ότι έχουν καταπληκτικές αντικαρκινικές ουσίες, που είναι σχεδόν δωρεάν, σε σύγκριση με τα ακριβά και επικίνδυνα φάρμακα και το πιο βασικό, χωρίς παρενέργειες! Παρ ‘όλα αυτά, οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες τα αγνοούν. Στην πραγματικότητα, έχουν ακόμη επινοήσει χιλιάδες μελέτες που να καταδεικνύουν με δόλο την υποτιθέμενη αξία των φαρμακευτικών προϊόντων που προωθούνται από αυτές.”

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.