ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Αντί για φλουρί βρέθηκαν αρχαιολογικοί θησαυροί στην πίτα του Αη Γιάννη!!

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο εξωραϊστικός σύλλογος του Αγίου Ιωάννου στο θεατράκι του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής στη Νεαπόλεως.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Σαρρής από τον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής ενώ το παρόν στο γεμάτο θεατράκι έδωσαν πέρα από μέλη του Συλλόγου, αρκετοί δημότες αλλά και εκπρόσωποι του τοπικού πολιτικού κόσμου.

Όσον αφορά τις διάφορες τοποθετήσεις, δυστυχώς δεν μπορεί να πει κανείς αρκετά. Ο κος Βαβουγιός έκανε μια ήπια όπως συνηθίζει προσέγγιση των ζητημάτων της γειτονιάς εστιάζοντας εκεί που πρέπει. Ωστόσο ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς ξάφνιασε τους πάντες με τη συμπεριφορά του καθώς μίλησε για άλλη μια φορά για τις εποχές των παχιών αγελάδων του Παυλόπουλου που παρήλθαν (καλά στο ίδιο μνημονιακό κόμμα δεν ανήκουν;), το μετρό που δεν ήρθε στην Αγία Παρασκευή και ως άλλος Ερρίκος Σλήμαν μίλησε για την ανακάλυψη των τάφων των προηγούμενων δημάρχων στο έργο της Αγίου Ιωάννου! Άρα με την ίδια λογική να περιμένουμε ότι το καλοκαίρι θα ανακαλυφθεί ένας ακόμη τάφος.

Πάντως η…μακάβρια δικαιολογία δεν έπεισε για τις καθυστερήσεις καθώς εμείς είδαμε ολοζώντανους μπροστά μας το Βασίλη Γιαννακόπουλο και τον Αντώνη Σιδέρη. Ηγέρθησαν γαρ εκ νεκρών.

Αίσθηση επίσης προκάλεσε η εξαγγελία του ότι οι οδοί Αιγαίου Πελάγους, Ειρήνης και 28ης Οκτωβρίου θα ενταχθούν σε πρόγραμμα αλλαγής πεζοδρομίων όταν από μικροφώνου στο ΔΣ δήλωνε ότι δεν αλλάζει πεζοδρόμια για να γεμίζουν πατημένες ελιές. Προφανώς η έλευση των εκλογών ανατρέπει αντιλήψεις και απόψεις.

Τέλος άφησε πάλι άφωνη την αίθουσα όταν είπε κλείνοντας ότι θα πει κάτι μέσα από την ψυχή του κι εκεί που όλοι περίμεναν να ακούσουν κάτι ανθρώπινο, απευθύνθηκε στο ΔΣ του Συλλόγου με το ερώτημα ποιος παρώδιος ιδιοκτήτης δεν είχε πληρώσει καθόλου όταν η πλατεία του Αη Γιάννη πέρασε στο δήμο. Όνομα φυσικά δεν είπε.

Αίσθηση πάντως προκάλεσε η παρατήρηση παρισταμένου ότι η στενή συνεργάτης και κοντινότατη φίλη του δημάρχου, η αντιδήμαρχος Ελευθερία Παπαδοπούλου δεν χειροκρότησε την ομιλία του όπως οι υπόλοιποι της ομάδας του. Μια αυτό, μια η αντίθετη ψήφος στο θέμα της διάθεσης χώρου στο Δίκτυο Αλληλεγγύης, αφήνουν την εντύπωση πως μετά το ταξίδι στο Σεν Μπριό κάτι έχει αλλάξει. Τι άραγε;

Η διχαστική ρητορική πάντως δεν πέρασε αναπάντητη από τους εκπροσώπους της αντιπολίτευσης. Ο τ. δήμαρχος Βασίλης Γιαννακόπουλος, αφού σηκώθηκε από τους κεκοιμημένους της ανάπλασης, είπε το εξής πολύ απλό σε μια πρόταση. Ότι τρία χρόνια τώρα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτε στον Αη Γιάννη ενώ ο Γιάννης Σταθόπουλος αφού στηλίτευσε το μονίμως διχαστικό και καταγγελτικό ύφος του δημάρχου σε συνδυασμό με την απραξία του, του υπενθύμισε πως ήταν ο μεγάλος απών σε όλους τους διεκδικητικούς αγώνες.

Τι έχει γίνει αλήθεια στον Αη Γιάννη; Απολύτως τίποτε με μόνη εξαίρεση την απώλεια του πάρκου Νεαπόλεως που το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.