ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Η… Μονή Βατοπεδίου καταδίκασε τον Κώστα Βαξεβάνη!

Απόφαση που δίχως άλλο προβληματίζει ακόμα και για την ουσία του περίφημου... σκανδάλου (είναι τελικά;) γνωστού ως «Βατοπαίδι», η καταδίκη του γνωστού δημοσιογράφου, Κώστα Βαξεβάνη που είχε πρωτοστατήσει στις αποκαλύψεις στις οποίες πλέον προστίθενται ερωτήματα… με δικαστική απόφαση.

Συγκεκριμένα, με την υπ’ αρ. 6148/6.12.2013 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, μετά από αγωγή της Μονής Βατοπαιδίου και του Καθηγουμένου της, και δέχθηκε ότι ο Βαξεβάνης με δημοσιεύματά του στην ιστοσελίδα «koutipandoras.gr», αλλά και μέσα από το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» προσέβαλε και κατασυκοφάντησε τη Μονή και τον καθηγούμενο, τον γνωστό Εφραίμ.

Ο Βαξεβάνης υποχρεούται να προβεί σε δημοσίευση αποκατάστασης της αλήθειας, να απαρνηθεί δηλαδή όσα έγραφε και αφετέρου να καταβάλει στην Μονή Βατοπαιδίου το ποσό των 10.000 ευρώ ως χρηματική αποζημίωση για ηθικής βλάβη. Η μονή έχει δηλώσει επισήμως στο δικαστήριο, ότι τα χρήματα θα διατεθούν στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, για τα συσσίτια των αστέγων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γέροντας Εφραίμ δεν είχε ζητήσει χρηματική αποζημίωση.
defence-point.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.