ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Αυτή είναι η βίλα του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο -Εβαλαν πωλητήριο στο υπερπολυτελές εξοχικό [εικόνες]

Αυτή είναι η βίλα του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο -Εβαλαν πωλητήριο στο υπερπολυτελές εξοχικό [εικόνες]Αγοραστή για τη βίλα του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο φαίνεται πως αναζητείται,...
καθώς το υπερπολυτελές εξοχικό του αυτόχειρα σχεδιαστή μόδας έχει αφεθεί στην τύχη, μετά το θάνατο του 63χρονου. Αυτό πάντως δεν φαίνεται να επηρεάζει γνωστή ιστοσελίδα ενοικιάσεων χλιδάτων κατοικιών, με παγκόσμια απήχηση καθώς εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τη βίλα ως «κράχτη», με σκοπό να προσελκύσει όλο και περισσότερους ενοικιαστές.
Χαρακτηριστικά αναφέρει «Mihalis Aslanis is a fun summer house located in one the most panoramic sides of Mykonos.», δηλαδή «Το σπίτι του Μιχάλη Ασλάνη είναι ένα διασκεδαστικό καλοκαιρινό σπίτι που βρίσκεται σε μία από τις πανοραμικές θέσεις της Μυκόνου».
Οπως γράφει και η Espresso μετά το θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη οι συγγενείς του -για την ακρίβεια, οι τρεις αδελφές του- δεν φαίνονται μέχρι αυτήν την ώρα τουλάχιστον διατεθειμένες, λόγω των χρεών που άφησε πίσω του ο Μιχάλης Ασλάνης, να δεχτούν την κληρονομιά, την οποία έχουν αποποιηθεί.
Η εντυπωσιακή βίλα, που βρίσκεται στη Μύκονο και συγκεκριμένα στην περιοχή Κανάλια, τυπικά αυτή τη στιγμή δεν έχει ιδιοκτήτη. Το σπίτι χτίστηκε πριν από 23 χρόνια. Εκεί ο Μιχάλης Ασλάνης απολάμβανε μοναδική θέα το απέραντο γαλάζιο, το νησί της Τήνου και τη Δήλο, ο σχεδιαστής απολάμβανε από την πισίνα του κάθε φόρα το ηλιοβασίλεμα.
Στο εσωτερικό του σπιτιού υπάρχουν μοναδικής αισθητικής έπιπλα, καθρέπτες στους τοίχους, καθώς και πανάκριβα υφάσματα χαρίζουν ένα σικάτο και προχωρημένο ταυτόχρονα στιλ στην αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική.
Από το 2010 πάντως ο σχεδιαστής κάλεσε ειδικούς που θα αναλάμβαναν αντί για εκείνον την ενοικίαση, καθώς και τη σωστή προώθηση του σπιτιού μέσω διάσημων σελίδων στο διαδίκτυο.









loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.