ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Κοντά στη μεγάλη επιστροφή ο Γιαννάκης

Η διοίκηση των «κίτρινων» αποδέχθηκε το αίτημα του για πολυετή συνεργασία και οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε πρώτη φάση για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016!

Όπως αναφέραμε και την Δευτέρα (6/1) η προοπτική πολυετούς συνεργασίας ήταν ο απαραίτητος όρος του «Δράκου» για να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Άρη και να επιστρέψει μετά από 21 χρόνια στον σύλλογο, που μεγαλούργησε ως παίκτης, αυτή την φορά ως προπονητής. Η διοίκηση του Άρη, σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, έχει αποδεχθεί την απαραίτητη προϋπόθεση του Γιαννάκη και είναι έτοιμη να υπογράψει με τον «Δράκο» συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016!

Ο «Δράκος» σχεδιάζει στην επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη, να οδηγήσει σταδιακά τους «κίτρινους» στην κορυφή της Ελλάδας και στην ελίτ της Ευρώπης. Εκεί που ήταν όταν ο ίδιος ήταν παίκτης του Άρη. Γνωρίζει πολύ καλά ότι οι οικονομικές δυνατότητες της σημερινής διοίκησης των «κίτρινων» δεν επιτρέπουν... άλματα προς την κορυφή, γι’ αυτό απαιτείται μεθοδική και οργανωμένη δουλειά για να γίνει σταδιακά ξανά ισχυρός οΆρης .

Όπως αναφέρουν όλες οι πληροφορίες, η μοναδική περίπτωση για να... χαλάσει η επιστροφή του Γιαννάκη στην Θεσσαλονίκη και στον σύλλογο που έγραψε ιστορία, είναι να υπάρξει εμπλοκή με την Εθνική Κίνας. Πιθανότητα, που δεν διαφαίνεται στον... ορίζοντα. Αντίθετα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Κίνα, το πιθανότερο είναι ο «Δράκος» να μην συνεχίσει στην Εθνική της πολυπληθέστερης χώρας του πλανήτη.

Εάν ολοκληρωθεί η επιστροφή του Γιαννάκη στην Θεσσαλονίκη και ο «Δράκος» αναλάβει το «τιμόνι» του Άρη, οι «κίτρινοι» αποκτούν μια νέα προοπτική και η δυναμική του συλλόγου γίνεται πιο έντονη. Η παρουσία του Γιαννάκη στον πάγκο του Άρη θα συσπειρώσει τις δυνάμεις του συλλόγου και θα δώσει μεγαλύτερη οντότητα στους «κίτρινους». Κάτι που θα ωφελήσει και συνολικά το ελληνικό πρωτάθλημα.
pamesports.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.