ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Η Ελένη Μενεγάκη «στήθηκε» στο τραπέζι και… τα νούμερα στο Θεό!



Η Ελένη Μενεγάκη έκανε άλλο ένα «λάθος» και μια μέρα μετά το ντόρο που έγινε με το σκίσιμο και το βαθύ μπούστο στο φόρεμα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, προκάλεσε τα αντρικά μάτια με τη σέxy πόζα που πήρε τη στιγμή που στο πάνελ ...



συζητούσαν για τον Ενρίκε Ιγκλέσιας που διαφημίζει προφuλακτικά για μικρά πeη και για το πόσες φορές είναι φυσιολογικό να κάνει κάποιος σεx μέσα στην εβδομάδα. Και η Ελένη δεν έμεινε αμέτοχη.

Αρχικά, το λόγο πήρε ο Γρηγόρης Γκουντάρας που πάντα προκαλεί το ενδιαφέρον και τις απορίες της Ελένης με τις έρευνες που παρουσιάζει και μίλησε για μια έρευνα σχετική με τη συχνότητα του σεx που θεωρούν φυσιολογική οι γυναίκες καθώς και τη διάρκεια.
Όταν ο Γρηγόρης ρώτησε την παρουσιάστρια πόσες φορές πιστεύει ότι θα απάντησε η πλειοψηφία, απάντησε 3-4, ενώ ξαφνιάστηκε με τη διάρκεια 40 λεπτών σεxουαλικής επαφής που θέλουν οι περισσότερες.

Αργότερα, η Κατερίνα Ζαρίφη μετέφερε την είδηση ότι ο διάσημος Ισπανός τραγουδιστής παραδέχθηκε μόνος του ότι θα διαφημίσει προφuλακτικά για μικρά πeη και η Ελένη Μενεγάκη παραξενεύτηκε που το ομολόγησε μόνος του. 




loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.