ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Διαμαρτύρονται στις εφορίες οι αγρότες!!

Με διαμαρτυρίες σε πλατείες και σε ΔΟΥ ξεκινάνε οι αγρότες του βορειοελλαδικού χώρου τις κινητοποιήσεις τους, αντιδρώντας στην... υποχρέωση τήρησης βιβλίων εσόδων - εξόδων, από τη φετινή χρονιά, ενώ προειδοποιούν ότι αν η κυβέρνηση επιμείνει στα όσα ανακοίνωσε, θα σκληρύνουν τη στάση τους.

Όσοι συμμετείχαν στη συνάντηση της Λάρισας, την περασμένη Κυριακή, εμφανίζονται αποφασισμένοι να ξεκινήσουν κινητοποιήσεις, «ζεσταίνοντας τις μηχανές των τρακτέρ τους προκειμένου να βγουν άμεσα στον δρόμο», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αγρότης Κώστας Τσαούκας από την Πέλλα.

Αγρότες του νομού Πέλλας συνεδρίασαν χθες στη Σκύδρα και καλούν σήμερα σε κινητοποίηση στην εφορία της Έδεσσας, την οποία και δεν αποκλείεται να καταλάβουν συμβολικά.

Επιπλέον σύμφωνα με τον κ. Τσαούκα σε ορισμένα χωριά τα τρακτέρ βρίσκονται στις πλατείες, έτοιμα να συμμετάσχουν στα μπλόκα που αναμένεται να στηθούν στο επόμενο διάστημα.

Αντίστοιχες κινήσεις πραγματοποιεί και μερίδα αγροτών από την Ημαθία, με τον Αγροτικό Σύλλογο Νάουσας να έχει προγραμματίσει κινητοποίηση στη ΔΟΥ Βέροιας την Παρασκευή, ενώ στην Πιερία, η διαμαρτυρία θα γίνει την ίδια ημέρα στη ΔΟΥ Κατερίνης.

Κινητοποιήσεις στις ΔΟΥ Λαγκαδά, Σερρών και Κιλκίς προγραμματίζουν και αγρότες των αντίστοιχων περιοχών, ενώ αυτοί της Θεσσαλονίκης προτίθενται να συμμετάσχουν σε κινητοποίηση που σχεδιάζεται στην Agrotica, η οποία θα διεξαχθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στο διάστημα από τις 30 Ιανουαρίου έως και τις 2 Φεβρουαρίου.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.