ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Οι φίλοι βλάπτουν σοβαρά τη… δίαιτα..

Πρόσφατη έρευνα αποκαλύπτει ότι ο νέος «εχθρός» της δίαιτας είναι οι ίδιοι οι φίλοι μας, καθώς σαμποτάρουν την προσπάθεια για απώλεια βάρους.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το 20% των φίλων προσπαθεί σκόπιμα να διακόψει την προσπάθεια απώλειας βάρους, καθώς δημιουργούνται αρνητικά συναισθήματα όσο χάνονται τα περιττά κιλά.

Το 28% των συμμετεχόντων δήλωσε πως αποφεύγει να κάνει παρέα με άτομα που κάνουν δίαιτα, καθώς η ζωή τους μοιάζει βαρετή και αδιάφορη. Παράλληλα, το 20% παραδέχθηκε ότι έχει προσπαθήσει να βάλει σε πειρασμό ένα φίλο που κάνει δίαιτα, προσκαλώντας σε γεύμα ή ποτό. Το 7% των συμμετεχόντων παραδέχθηκε επίσης ότι έχει προσπαθήσει να πείσει ένα φίλο να σταματήσει τη δίαιτα.

Σύμφωνα με το onmed,οι άνδρες φάνηκε πως είναι πιο «επικίνδυνοι εχθροί» στην απώλεια βάρους, καθώς το 39% δήλωσε πως έχει προσπαθήσει να σαμποτάρει τη δίαιτα ενός φίλου. Το αντίστοιχο ποσοστό για τις γυναίκες ήταν 20%.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι και η ζήλεια παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό το φαινόμενο. Το 14% των ερωτηθέντων δήλωσε πως νιώθει άσχημα για τον εαυτό του όταν ένας φίλος καταφέρνει να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.