ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Σ. Κεδίκογλου: Τον Κάρας από «Θεό» τον έριξαν στο πυρ το εξώτερον!!

Έντονη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ άσκησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε από στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Ότμαρ Κάρας, επικεφαλής του... κλιμακίου της Ευρωβουλής που βρίσκεται στην Ελλάδα για να ελέγξει τα πεπραγμένα της τρόικας. 

«Από εκεί που ήταν σεβαστός και "Θεός", ξαφνικά όταν είδαν ότι δεν τους βολεύουν αυτά που λεει τον έριξαν στον πυρ το εξώτερον... ίδια μεταχείριση είχε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Πρόκειται για ΣΥΡΙΖΑ α λα καρτ», σημείωσε ο κ. Κεδίκογλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ακόμη ότι η Μαύρη Βίβλος -στην οποία αναφέρθηκε νωρίτερα ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης- δεν είναι θέσεις. 

«Ας ξεκαθαρίσουν τις θέσεις τους για να μιλήσουν μετά μαζί μας, να αντιπαρατεθούμε, αλλά με συγκεκριμένες θέσεις», πρόσθεσε.

Ο κ. Σκουρλέτης είχε απορρίψει νωρίτερα στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό τη θέση του κ. Κάρας ότι ο κ. Τσίπρας δεν του παρουσίασε τον Δεκέμβριο προτάσεις για το τι πρέπει να γίνει στην Ελλάδα, αντιτείνοντας ότι στη συνάντηση στο Στρασβούργο, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταθέσει και προφορικά και γραπτώς μέσα από τη Μαύρη Βίβλο τις συστάσεις του.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.