ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τσόρι: «Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο»

Αν και ο Τσόρι Ντομίνγκες δεν είναι βέβαιος για την αγωνιστική κατάσταση την οποία βρίσκεται, προσπαθεί πάντα για το καλύτερο ώστε να... είναι έτοιμος για τον προπονητή του και τον Ολυμπιακό.

Για την ατομική του απόδοση, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Αστέρα, για την φάση των "16" του Κυπέλλου, ο Τσόρι Ντομίνγκες, εξηγώντας πως δεν βρίσκεται στην τοπ φόρμα. Παράλληλα τόνισε ότι κλειδί της νίκης ήταν η υπομονή που έδειξαν στο παιχνίδι τους οι "ερυθρόλευκοι". 

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε επίσης και στον επόμενο αγώνα των Πειραιωτών απέναντι στον Ατρόμητο χαρακτηρίζοντας τον δύσκολο. Ωστόσο πρόσθεσε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες παίζοντας σοβαρά θα πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: 

«Κλειδί της νίκης μας ήταν η σοβαρότητα και η ένταση που είχαμε στο ματς. Επίσης η υπομονή που είχαμε. Το γεγονός πως σκοράραμε σε καθοριστικά στοιχεία του αγώνα έπαιξε ακόμα σημαντικό ρόλο. Όσο για μένα δεν ξέρω εάν είμαι στην τοπ φόρμα μου. Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο». 

Για τον εαυτό του: 

«Δουλεύω για να είμαι έτοιμος για τον προπονητή και την ομάδα. Προσπαθώ να είμαι καλύτερος σε κάθε ματς. Στόχος μου είναι να γίνομαι συνέχεια καλύτερος». 

Για το επόμενο παιχνίδι: 

«Για τον Ατρόμητο με τον οποίο παίζουμε στην συνέχεια σίγουρα είναι ένα δύσκολο ματς. Να πάμε με σοβαρότητα. Να πάρουμε άλλη μία νίκη στο πρωτάθλημα και να κρατήσουμε την διαφορά που έχουμε στην κορυφή».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.