ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Φτιάξε τη μέρα σου! Σeξ, χαλάρωση και καλό φαγητό...

Οι ερευνητές ζήτησαν από περίπου 100 εργαζόμενες γυναίκες να περιγράψουν πώς περνούν το χρόνο τους μια τυπική ημέρα, λαμβάνοντας υπόψη πόσο θετικά ή αρνητικά αισθάνθηκαν για κάθε δραστηριότητα... 

Από αυτά τα δεδομένα, οι ερευνητές δημιούργησαν μια «τέλεια» ημέρα (16 ώρες) με βάση το επίπεδο της ευχαρίστησης και της χρησιμότητας κάθε δραστηριότητας.

Οι μελετητές βρήκαν ότι προκειμένου μία γυναίκα να έχει μια τέλεια μέρα, αυτή θα πρέπει να περιλαμβάνει 106 λεπτά σεξ, 82 λεπτά κοινωνικοποίησης, 78 λεπτά χαλάρωσης και 75 λεπτά φαγητού. Όσο για το χρόνο που πρέπει να δουλεύουν; Αυτός είναι μόνο 36 λεπτά, σύμφωνα πάντα με την μελέτη και μάλλον σε έναν ιδανικό κόσμο!

Μάθε πώς θα αξιοποιήσεις στο έπακρο όσα προτείνει η έρευνα

106 λεπτά σεξουαλικής απόλαυσης

Σύμφωνα με μία έρευνα που δημοσιεύτηκε στο The Journal of Sexual Medicine, αν προσθέσεις έξτρα λιπαντικό στο προφυλακτικό, θα βοηθήσεις την ερωτική πράξη να διαρκέσει περισσότερο. Επίσης, θα σε κάνει να νιώσεις κι εσύ καλύτερα.

82 λεπτά κοινωνικοποίησης

Δεν είναι κακό να γίνεις κι εσύ ένα gossip girl, αφού όπως υποστηρίζει μία έρευνα του Πανεπιστημίου Μίσιγκαν, το κουτσομπολιό βελτιώνει τη σύνδεση με τους γύρω σου, αρκεί να μην μιλάς απερίσκεπτα. Προσπάθησε να διαδίδεις μόνο ευχάριστα και θετικά νέα.

78 λεπτά χαλάρωσης

Πάρε βαθιές ανάσες. Έρευνες δείχνουν ότι η σωστή αναπνοή βοηθάει στη μείωση του στρες. Τοποθέτησε το ένα χέρι στο στήθος και το άλλο στην κοιλιά σου. Πάρε μια αργή και βαθιά ανάσα, ρουφώντας όσο πιο πολύ αέρα μπορείς. Όσο το κάνεις αυτό, η κοιλιά σου θα πρέπει να σπρώχνει το χέρι σου. Κράτησε την ανάσα σου και σιγά σιγά άφησέ την.

75 λεπτά φαγητού

Προσπάθησε να τρως μικρές μπουκιές, να μασάς αργά και να αφήνεις κάτω τα μαχαιροπίρουνα κατά τη διάρκεια του φαγητού. Μην καταβροχθίζεις το φαγητό, απόλαυσέ το.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.