ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πιτσαρία σερβίρει πίτσα με mix grill πύθωνα-αλιγάτορα και βάτραχου [Photos]


Αν αναζητάς νέες γαστριμαργικές εμπειρίες και έχεις βαρεθεί τα τετριμμένα και τις πίτσες με τα τριμμένα τυριά, η πιτσαρία του Έβαν σου προσφέρει ότι πιο... συναρπαστικό μπορείς να δοκιμάσεις. Ξεπερνάει ακόμα και τα σουβλάκια κατσαρίδας στην Ταϋλάνδη ή τους αλογίσιους κεφτέδες:

Πίτσα με toppings ψιλοκομμένο ΠΥΘΩΝΑ και κομμάτια κρέατος από ΑΛΙΓΑΤΟΡΑ και ΒΑΤΡΑΧΟ.

Το Evan's Neighborhood Pizza στο Φορτ Μάιερς της Φλόριντα καταφέρνει να συγκεντρώνει πλήθος κοιλιόδουλων καθημερινά, που δεν έχουν όριο σε αυτά που μπορούν να φάνε και τους σερβίρει μια πίτσα γεμάτη κρέας, την περίφημη Everglade. Κι όχι όποιο κι όποιο κρέας, αλλά από πύθωνα, αλιγάτορα και βάτραχο. Κι όπως είναι ευνόητο, επειδή η δυσκολία της εύρεσης τέτοιου κρέατος είναι υψηλή, δε θα μπορούσες να αγοράσεις μια τέτοια πίτσα με κάτι λιγότερο από 34 ευρώ.
Ο ιδιοκτήτης Ντάνιελ και πανέμορφη σύζυγος του δηλώνουν πως η ιδέα τους ήρθε πριν από δύο χρόνια και μέχρι σήμερα έχουν πουλήσει 150 κουτιά με την Everglade. Ο Ντάνιελ διατηρεί φάρμα με γαϊδουράκια και άλλα οικόσιτα ζώα και τρέμουμε στην ιδέα του τι μπορεί να βάλει στην πίτσα πιο μετά!


loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.