ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Το Qoros 3 Estate στη Γενεύη το Μάρτιο

Πριν από λίγες ημέρες, η κινέζικη φίρμα Qoros δημοσίευσε δύο φωτογραφίες teaser, οι οποίες παρέπεμπαν στο...δεύτερο μοντέλο παραγωγής της εταιρείας, το οποίο θεωρήθηκε ότι θα είναι ένα crossover αυτοκίνητο

Ωστόσο, νέες φωτογραφίες αποκάλυψαν, το νέο 3 Estate, που είχαμε δει και σε πρωτότυπη μορφή την προηγούμενη χρονιά στο Σαλόνι της Γενεύης. 

Το Qoros 3 Estate στις φωτογραφίες φαίνεται να φέρει γερμανικές πινακίδες και αποτελεί τη στέισον βάγκον εκδοχή του 3 Sedan που έχουμε γνωρίσει, ενώ δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το λανσάρισμα του νέου μοντέλου. 

Έτσι, είναι πολύ πιθανό να δούμε το 3 Estate στην έκθεση της Γενεύης το Μάρτιο και παράλληλα το μοντέλο παραγωγής του Cross Hybrid.

Όσον αφορά στο 3 Estate, το στέισον βάγκον μοντέλο θα βασίζεται στην πλατφόρμα του 3 Sedan και θα προσφέρει έναν τεράστιο χώρο αποσκευών, καθώς και άπλετο χώρο για τους πίσω επιβάτες. 

Θα εφοδιάζεται με τον γνώριμο 1,6 λτ. κινητήρα της φίρμας των 126 ίππων και των 155 Nm ροπής, ενώ θα προσφέρεται και με ένα υπερτροφοδοτούμενο μηχανικό σύνολο ίδιων κ.εκ., ο οποίος αποδίδει 156 ίππους και 210 Nm ροπής.


autotriti.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.