ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Συνέλαβαν Βορειοηπειρώτη στην Χιμάρα επειδή πέταξε φεϊγβολάν για την 100η επέτειo!!

Στην σύλληψη ενός Έλληνα Βορειοηπειρώτη από την Χειμάρρα προχώρησε τα ξημερώματα του Σαββάτου η αλβανική αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Aftonomi.gr, ο συλληφθείσας είναι ο Φ. Δημογιάννης, και οι αλβανικές αρχές προχώρησαν στην σύλληψή του επειδή πέταξε φεϊγβολάν για την 100η επέτειο από την ανακήρυξη της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου στο κέντρο της Χιμάρας.

Ποια ακριβώς ήταν η αξιόποινη πράξη δεν μπορούμε να καταλάβουμε! Απ’ την στιγμή που το ίδιο το αλβανικό κράτος έχει «αναγνωρίσει» την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου, τουλάχιστον ως γεγονός. 

Η κίνηση αυτή από την πλευρά των Αλβανών προσπαθεί να εκφοβήσει για άλλη μια φορά τους Βορειοηπειρώτες στερώντας τους το δικαίωμα να γιορτάσουν όπως αυτή νομίζουν την ιδιαίτερη αυτή στιγμή για την Βορειοηπειρωτική Κοινότητα! 

Πάντως περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε αν θα υπάρξουν αντιδράσεις καταρχάς από διεθνής οργανισμούς στην Αλβανία και κατά δεύτερον από τις ελληνικές διπλωματικές αρχές!

Υ.Γ.: Δεν είδαμε να συλλαμβάνεται στην Ελλάδα κανένας Αλβανός για τα φεϊγβολάν που είχαν πετάξει στους δρόμους της Αθήνας για την 100η επέτειο της Ανεξαρτησίας της Αλβανίας!
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.