ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Στο «κενό» οι κατηγορίες εναντίον του Γούντι Άλεν!!

Δεν διεξάγεται έρευνα σε βάρος του Γούντι Άλεν, ανέφερε εκπρόσωπος των εισαγγελικών αρχών του Κονέκτικατ...
μετά την καταγγελία της υιοθετημένης κόρης του σκηνοθέτη ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πατέρα της όταν ήταν 7 ετών.
Το 1993, μετά την έρευνα που είχε διεξαχθεί τότε, ο εισαγγελέας είχε αποφασίσει να μην ασκήσει δίωξη στον Άλεν, ο οποίος, σημειωτέον, αρνείται τις κατηγορίες. Νομικοί υποστηρίζουν ότι πλέον η υπόθεση πιθανότατα έχει παραγραφεί.
«Δεν έχουμε καμία έρευνα σε εκκρεμότητα. Εάν λαμβάναμε κάποια καταγγελία θα την εξετάζαμε, όπως κάνουμε με όλες, και θα κάναμε τις κατάλληλες ενέργειες», είπε ο Μαρκ Ντιπουί, ο εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Κονέτικατ.
Η Ντίλαν Φάροου, 28 ετών σήμερα, περιέγραψε την κακοποίησή της από τον 78χρονο Άλεν σε επιστολή της που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Νιου Γιορκ Τάιμς. Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο Άλεν την κακοποίησε σεξουαλικά στο σπίτι που διατηρούσε η ηθοποιός και πρώην σύντροφος του σκηνοθέτη, Μία Φάροου, στο Κονέκτικατ.
Με βάση τη νομοθεσία της Πολιτείας, ο εισαγγελέας που εξετάζει μια καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου έχει στη διάθεσή του χρονικό διάστημα 5 ετών για να ασκήσει δίωξη. Η Φάροου υποστηρίζει ότι κακοποιήθηκε το 1992.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.