ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ο Αντώνης Ρέμος την Τετάρτη στις Βρυξέλλες!!

Mεγάλη συναυλία του Έλληνα ερμηνευτή των επιτυχιών Αντώνη Ρέμου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις Βρυξέλλες.



Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στη σκηνή του κοσμικού Cirque Royal της Βελγικής πρωτεύουσας (ώρα 20:00) και σύμφωνα με πληροφορίες θα ανοίξει το πρόγραμμα, ο αγαπημένος τραγουδιστής του κοινού των ομογενών του Βελγίου (και όχι μόνο), ο φέρελπις και πολλά υποσχόμενος Πάνος Γουργιώτης.

Εισιτήρια της συναυλίας οι αναγνώστες από την περιοχή των Βρυξελλών μπορούν να προμηθευτούν από επιλεγμένες παρέες φιλόμουσων ομογενών της πόλης και από, τα καταστήματα FNAC, το KAFENIO (Rue Stevin 134, 1000 Bruxelles 02 231 55 55) και το ATTICA (Rue de Trêves 49-51 - 1000 Bruxelles).

Οι ομογενείς των Βρυξελλών αναμένεται να αποθεώσουν τον Αντώνη Ρέμο. Άλλωστε και ο ίδιος είναι "δικός μας" άνθρωπος, γιος μεταναστών.

Γεννήθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, έμεινε εκεί μέχρι τα 10 του χρόνια και από το 1980 εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα. Από τα 15 του, ζούσε στη Θεσσαλονίκη όπου και τελείωσε το λύκειο. Στη διάρκεια των μαθητικών του χρόνων ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με τη μουσική κι έμαθε μόνος του να παίζει κιθάρα.

Το Πάσχα του '95 κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα, έχοντας ήδη διαγράψει μια πορεία στην συμπρωτεύουσα, στο κέντρο "Διογένης Palace" δίπλα στον Δημήτρη Μητροπάνο, τον Στέφανο Κορκολή και τον Μάριο Τόκα.

Την ίδια χρονιά υπογράφει συμβόλαιο με τη Sony Music και προσανατολίζεται με τη βοήθεια του παραγωγού του Σταύρου Αραπίδη σε μία δισκογραφική καριέρα καθώς έχει ήδη αρχίσει να συζητιέται έντονα το όνομά του ως νέου μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή.

Το 1996 κυκλοφορεί ο πρώτος του δίσκος με τίτλο "Αντώνης Ρέμος" και επιβεβαιώνει τις προβλέψεις των συνεργατών του, καθώς γίνεται μέσα σε λίγους μήνες χρυσός και σε λιγότερο από ένα χρόνο πλατινένιος. Είναι πλέον ο πιο νέος και ελπιδοφόρος λαϊκός τραγουδιστής και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία την ίδια και την επόμενη χρονιά στις ζωντανές του εμφανίσεις, στις "Χάντρες" και στο "Διογένης Palace".

Έκτοτε η πορεία του εκτοξεύτηκε και σήμερα είναι μεταξύ των κορυφαίων Ελλήνων ερμηνευτών, με χιλιάδες θαυμαστές στην Ελλάδα και στους Έλληνες του εξωτερικού.



loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.