ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πυρετώδεις προετοιμασίες για το καρναβάλι Λεμεσού!!

Στην τελική τους ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες του Δήμου Λεμεσού για το τρελό δεκαήμερο του καρναβαλιού, που θα αρχίσει στις 20 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις ...
2 Μαρτίου, με τη μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση.

Το μεσημέρι, ο φετινός βασιλιάς καρνάβαλος, ο "Μνημόνιος ο Μέγας", τον οποίο ενσαρκώνει ο γνωστός βετεράνος ραλίστας Ντίμης Μαυρόπουλος, επισκέφθηκε τις αποθήκες του Δήμου όπου γίνονται οι προετοιμασίες και ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών στο άρμα με το οποίο θα εισέλθει πανηγυρικά στη πόλη, το βράδυ της Τσικνοπέμπτη.

Ο κ. Μαυρόπουλος έδωσε μάλιστα και τις δικές του ιδέες γύρω από τη διακόσμηση του άρματος, ενώ ευχαρίστησε το Δήμο Λεμεσού για την τιμή να τον επιλέξει στο ρόλο του φετινού βασιλιά του καρναβαλιού.

Ερωτηθείς τι σημαίνει για τον ίδιο το Λεμεσιανό Καρναβάλι, είπε πως "για δέκα μέρες απλά ξεχνάς τα πάντα" και έστειλε το μήνυμα πως οι συμπολίτες μας πρέπει να ξεχάσουν για λίγο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συνεπεία της οικονομικής κρίσης και να χαρούν αυτές τις δέκα μέρες, ώστε να πάρουν ανάσα για να μπορούν να συνεχίσουν ν` αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο.

Από την πλευρά του, ο πολιτιστικός λειτουργός του Δήμου, Κλέωνας Αλεξάνδρου, επεσήμανε ότι οι φετινές καρναβαλίστικες εκδηλώσεις δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από προηγούμενες χρονιές, αφού έχουν εμπλουτιστεί με νέα στοιχεία, όπως τη διοργάνωση και τέταρτου υπαίθριου χορού, που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Φεβρουαρίου στην πλατεία του ΤΕΠΑΚ.

Οι συμμετοχές για τη φετινή μεγάλη καρναβαλιστικη παρέλαση της 2ας Μαρτίου, έφτασαν τις 120 ενώ αναμένεται να παρελάσουν πέραν των 12,000 καρναβαλιστών.

philenews.com
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.