ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Έξυπνο» μαξιλάρι αλλάζει τη θέση όποιου ροχαλίζει!!

Ένα «έξυπνο» μαξιλάρι ανιχνεύει το ροχαλητό και φουσκώνει για να αλλάξει θέση ο χρήστης του.Υπόσχεται ήσυχες νύχτες σε όσους ταλαιπωρούνται από τον θορυβώδη σύντροφό τους.

Το μαξιλάρι, που λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα, λέγεται «The Snore Activated Nudging Pillow» και διαθέτει ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο και έναν ασκό που γεμίζει αυτομάτως με αέρα.

Στο πλάι του φέρει έναν μικρό πίνακα ελέγχου που επιτρέπει στον χρήστη να ρυθμίσει την ευαισθησία του μικροφώνου και το ύψος που θα πάρει το μαξιλάρι.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Daily Mail», όταν το μικρόφωνο ανιχνεύσει τις δονήσεις του ροχαλητού, ο ασκός γεμίζει με αέρα φθάνοντας τα 7,5 εκατοστά σε ύψος.

Με αυτό τον τρόπο, αυξάνεται το ύψος του μαξιλαριού και είτε ο χρήστης σταματά να ροχαλίζει διότι απελευθερώνεται η αεροφόρος οδός, είτε ενοχλείται και αλλάζει θέση στον ύπνο του.

Η συσκευή διαθέτει χρονοκαθυστέρηση 30 λεπτών, ώστε να προλάβει ο χρήστης να αποκοιμηθεί βαθιά, χωρίς να αρχίσει το μαξιλάρι να φουσκώνει.

Έχει επίσης τη δυνατότητα της χειροκίνητης προσαρμογής του πάχους του (μπορεί να είναι από 10 έως 17,5 εκατοστά).

Το μαξιλάρι είναι ανατομικό, γεμάτο με πολυουρεθάνη και διαθέτει συνθετικό κάλυμμα που μπορεί να αφαιρείται και να πλένεται.

Το κόστος του είναι 109 ευρώ.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.