ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Χρηματοδότηση αναπτυξιακών προτάσεων των ΟΤΑ!!

Οι δυνατότητες χρηματοδότησης αναπτυξιακών προτάσεων των ΟΤΑ από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και από πόρους της...
Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) και του Ταμείου Παρακαταθηκών παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο εκπρόσωπος του Ταμείου και Διευθυντής Χορήγησης Δανείων Γιώργος Κουλτούκης υπογράμμισε ότι το Ταμείο χρηματοδοτεί έργα κοινής ωφέλειας και ανταποδοτικά έργα, καλύπτοντας το 50% του προϋπολογισμού του έργου από πόρους της ΕΤΕπ και το υπόλοιπο 50% από πόρους του Ταμείου. 

Το πρόγραμμα αφορά στην τετραετία 2014 - 2017 και ο προϋπολογισμός των έργων ανέρχεται στα 200 εκ.ευρώ. Οι δήμοι θα πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την ένταξη ώριμων έργων.

Ο διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Π.Ε.Τ.Α. Α.Ε. (Πληροφόρηση Επιμόρφωση, Τοπική Ανάπτυξη) Στάθης Ραγκούσης επεσήμανε ότι η Π.Ε.Τ.Α. Α.Ε. είναι έτοιμη να αναλάβει πρωτεύοντα ρόλο στη χρηματοδότηση έργων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από πόρους της ΕΤΕπ και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και να συμβάλει στην επιτάχυνση των σχετικών διαδικασιών, παρέχοντας τη σχετική τεχνογνωσία στα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.