ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Λιζ Χάρλεϊ: Δεν ήμουν ερωμένη του Κλίντον!!

Κατηγορηματικά διέψευσε η ηθοποιός Λιζ Χάρλεϊ τις φήμες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο,ότι ήταν ερwμένη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.

Η φήμη ξεκίνησε από άστοχη δήλωση του πρώην συντρόφου της Χάρλεϊ, Αμερικανού ηθοποιού Τομ Σάιζμορ, ο οποίος είπε ότι η Χάρλεϊ και ο Μπιλ Κλίντον «συνευρέθηκαν» ερwτικά, χάρη στη δική του μεσολάβηση, κατά τη διάρκεια προβολής της ταινίας «Η διάσωση του στρατιώτη Ράιαν», το 1998 στον Λευκό Οίκο.

Ο ηθοποιός άλλαξε, όμως, στάση κατά τη διάρκεια εμφάνισής του σε τηλεοπτική εκπομπή, στην οποία ομολόγησε ότι επινόησε την ιστορία, αποδίδοντας τις ευφάνταστες διηγήσεις του στη χρόνια χρήση ναρκωτικών. 

«Ουδέποτε συνάντησα τον πρόεδρο Κλίντον και αγνοώ αν γνωρίζεται με την κ. Χάρλεϊ. Δεν αρνούμαι ότι είπα αυτά τα πράγματα, αλλά δεν το θυμάμαι. Η αντίληψή μου δεν είναι η καλύτερη δυνατή, λόγω χρόνιας χρήσης ναρκωτικών», είπε ο Σάιζμορ.

H 48χρονη Λιζ Χάρλεϊ σχολίασε στο twitter: «Γελοίες ιστορίες για μένα και τον Μπιλ Κλίντον. Εντελώς αναληθείς. Στην αρμοδιότητα των δικηγόρων μου, πλέον. Βαρετά πράγματα!».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.