ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Οι Γρηγόρης Νιώρας - Κώστας Κακαλής στο Ράλλυ Ακρόπολις 2014!!

Οι Γρηγόρης Νιώρας - Κώστας Κακαλής συμμετέχουν και φέτος στο Ράλλυ Ακρόπολις που θα διεξαχθεί το...
ερχόμενο Σαββατοκύριακο 29-30 Μαρτίου 2014 σε ασφάτινες και χωμάτινες ειδικές διαδρομές.

Το Ράλλυ Ακρόπολις που φέτος προσμετρά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ ERC, αποτελεί παράλληλα και τους δύο πρώτους γύρους του Ελληνικού Πρωταθλήματος Ράλλυ και οι πάντα υπολογίσιμοι Γρηγόρης Νιώρας - Κώστας Κακαλής θα συμμετέχουν με το γνωστό Subaru Impreza ΄΄Ι.ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας΄΄της ομάδας N. 

Η εκκίνηση του Ράλλυ Ακρόπολις 2014 θα δοθεί την Παρασκευή 28 Μαρτίου, στις 18:00 στον Ισθμό της Κορίνθου.

Το Σάββατο το πρωί οι Νιώρας – Κακαλής ακολουθώντας το ασφάλτινο μέρος της πρώτης ημέρας του Ράλλυ Ακρόπολις, θα κατευθυνθούν προς τις τρείς επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές ΄΄Αγ. Ιωάννης 1&2΄΄ (21.08χλμ), ΄΄Αγιονόρι 1&2΄΄ (23.63χλμ) και ΄΄Ψάρι 1&2΄΄ (17.60 χλμ), συνολικού μήκους 124,62χλμ.

Την Κυριακή το πρωί το σκηνικό θα αλλάξει με τις τρείς επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές ΄΄Κλένια – Mυκήνες 1&2΄΄ (18.19 χλμ), ΄΄Νέα Κινέτα 1&2΄΄ (22.20 χλμ) και ΄΄Λουτράκι 1&2΄΄ (16.13 χλμ) συνολικού μήκους 114,22χλμ, να διεξάγονται στο χώμα.
Μετά το πρώτο πέρασμα των ειδικών, θα πραγματοποιηθεί η σούπερ ειδική του αγώνα ΄΄Κόρινθος΄΄ συνολικού μήκους 1.18 χλμ η οποία και θα είναι η μοναδική ασφάλτινη της ημέρας.

Στόχος της συμμετοχής είναι να επιτύχει ένα καλό αποτέλεσμα κινούμενη γρήγορα και μεθοδικά και τις δύο ημέρες στις σκληρές ειδικές του Εθνικού μας αγώνα.




loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.