ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Οι πρώτες μέρες λειτουργίας 5 διάσημων ιστοσελίδων!!

Δείτε μια ανασκόπηση 5 διάσημων ιστοσελίδων που κυριαρχούν στον χώρο του διαδικτύου πως ήταν στις πρώτες μέρες λειτουργίας τους.

1. Google
Ιδρύθηκε το 1996,όταν ο Larry Page και o Sergey Brin έκαναν το διδακτορικό τους στο πανεπιστήμιο Standford της Καλιφόρνιας.Η Google σήμερα έχει εξελιχθεί στην διασημότερη μηχανή αναζήτησης και όχι μόνο.Δείτε πως ήταν τις πρώτες μέρες λειτουργίας της

2. Facebook
8 χρόνια αργότερα από την Google ιδρύθηκε το facebook και αυτό σε ένα πανεπιστήμιο-Harvard από τον Mark Zuckerberg. Αρχικά ήταν διαθέσιμο μόνο για τους φοιτητές του Harvard που είχαν την δυνατότητα να βαθμολογήσουν τις φωτογραφίες των συμφοιτητών τους. Σήμερα διαθέτει περισσότερους από 1.23 δισεκατομμύριο χρήστες.

3. Myspace
Πριν το facebook υπήρχε το MySpace,το οποίο ιδρύθηκε το 2003 και εξαγοράστηκε από την News Corporation τον Ιούλιο του 2005 έναντι 580$ εκατομμυρίων. Το MySpace από το 2005 μέχρι και τις αρχές του 2008,ήταν η μεγαλύτερη σε επισκεψιμότητα σελίδα κοινωνικής δικτύωσης μέχρι την στιγμή που ιδρύθηκε το facebook. Το 2011 πωλήθηκε στην Specific Media και στον Justin Timberlake για περίπου 35 εκατομμύρια δολάρια

4. Youtube
To youtube δημιουργήθηκε ύστερα από την δυσκολία που είχε ένας από τους 3 ιδρυτές,Jawed Karim να  εντοπίσει videos μιας άτυχης στιγμής που είχε η Janet Jackson το 2004 στο Super Bowl.

5. Twitter
Το μήνυμα που αναγραφόταν στο αρχικό site ήταν :Μια ομάδα από φίλους και ξένους απαντούν σε μια απλή ερώτηση .Πως είσαι; Το twitter δημιουργήθηκε το 2006 και η εμφάνιση του δεν έχει καμία σχέση με αυτή που είχε τις πρώτες μέρες λειτουργίας του.




loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.