ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ινδία: Διέκοψε τις έρευνές της για το Μπόινγκ 777!!

Η Ινδία ανακοίνωσε σήμερα ότι διέκοψε τις έρευνές της για το Μπόινγκ 777 της Malaysia Airlines κατόπιν αιτήματος της...κυβέρνησης της Μαλαισίας που συντονίζει την προσπάθεια ανεύρεσής του και ότι αναμένει νέες οδηγίες για τα σημεία όπου θα πρέπει να επικεντρωθεί στο εξής.

«Η επιχείρηση διακόπηκε. Αναμένουμε νέες οδηγίες από τη Μαλαισία. Στις έρευνες του Σαββάτου δεν εντοπίστηκε τίποτα», είπε ο Χάρμιτ Σινγκ, ο εκπρόσωπος των ινδικών ενόπλων δυνάμεων για τα νησιά Άνταμαν και Νίκομπαρ.

Σύμφωνα με τον Σινγκ, που άφησε να εννοηθεί ότι πρόκειται μόνο για μια προσωρινή παύση της επιχείρησης, σήμερα δεν απογειώθηκε κανένα αεροσκάφος για να ερευνήσει την περιοχή.

Η Ινδία έχει αναπτύξει έξι πλοία και πέντε αεροσκάφη στην Κόλπο της Βεγγάλης και γύρω από τα νησιά Άνταμαν και Νίκομπαρ που βρέχονται ανατολικά από τη Θάλασσα Άνταμαν.

Αφού εγκαταλείφθηκαν οι επιχειρήσεις στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας, πλοία και αεροσκάφη από περίπου δέκα χώρες επικεντρώνουν τώρα τις προσπάθειές τους κατά μήκος δύο αεροδιαδρόμων: ο ένας, ο βόρειος, εκτείνεται από τη βόρεια Ταϊλάνδη μέχρι τα σύνορα του Καζακστάν ενώ ο δεύτερος, ο νότιος, από την Ινδονησία μέχρι το νότιο Ινδικό Ωκεανό. 

Οι αναλυτές ωστόσο επισημαίνουν ότι ο βόρειος αεροδιάδρομος περνά πάνω από πολλές χώρες, τα στρατιωτικά ραντάρ των οποίων θα είχαν εντοπίσει κάποιο σήμα του αεροσκάφους και για το λόγο αυτό θεωρούν πιθανότερη την εκδοχή να κινήθηκε προς τα νότια.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.