ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Χρήστος Φερεντίνος: "Έζησα τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης!!

Χρήστος Φερεντίνος:
Στην εκπομπή «JOY» μίλησε ο Χρήστος Φερεντίνος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τη σχέση του με τη σύζυγό του Σοφία Παυλίδου αλλά για την κρίση στον γάμο τους και πώς τελικά κατάφεραν να την ξεπεράσουν.
«Ένα παντρεμένο ζευγάρι πρέπει να προσέχει τη φθορά της καθημερινότητας που δεν την αποφεύγει, αλλά πρέπει να μην βυθίζεται σε αυτή τη μονοτονία και πρέπει να δίνει χώρο στον άλλο να αναπνέει και να μην πανικοβάλλεται.
Δεν υπάρχει περίπτωση σε ένα ζευγάρι που είναι μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα να είναι πάντα στα πάνω του, αυτό συνέβη και σε εμάς, περνάμε μια πολύ ωραία περίοδο τώρα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο»,εξομολογήθηκε ο ίδιος σχετικά με την κρίση που πέρασε ο γάμος του με τη Σοφία Παυλίδου.
Ακόμα πρόσθεσε:
«Πολλές φορές τα ζευγάρια που είναι καιρό μαζί μπερδεύονται και νομίζουν ότι ο άλλος είναι ιδιοκτησία τους και προσπαθούν να διαχειριστούν τον άλλο στον χρόνο του, στον τρόπο που ντύνεται...
Μπορείς να περνάς πολύ ωραία με τον άλλον και ο καθένας να έχει τον χαρακτήρα του, τον τρόπο σκέψης του, αν αυτό γίνει κατανοητό, και αν υπάρχει και χημεία, τότε μπορούν τα ζευγάρια να βρουν λύση και να είναι καλά».
Όσο για την εμπειρία του στο πρωινό του ΑΝΤ1, το οποίο παρουσίαζε μαζί με τη Σίσσυ Χρηστίδου, δήλωσε:
«Ήταν μια εμπειρία, όλα τα πράγματα έχουν πολλές πλευρές για να τα δεις, ήταν μια σύνθετη εμπειρία πάνω στο ζωντανό, έμαθα πώς να συντονίζομαι με άλλους ανθρώπους, πώς να ισορροπώ σε καταστάσεις, πραγματικό σχολείο, και αυτό ήταν στα συν.
Από την άλλη, δεν ήταν και το καλύτερό μου με την έννοια ότι όταν γίνεται κάτι στην τηλεόραση χωρίς την ομάδα ή τις συνθήκες που θες πολλές φορές δεν σου βγαίνουν καλά τα πράγματα...
Όχι ότι είχα ποτέ πρόβλημα με τα παιδιά που συνεργάστηκα, αλλά πρέπει να είσαι σε μια κοινή πλεύση που βλέπεις τα πράγματα, υπήρχαν στιγμές καλές, αλλά και αμήχανες».
Επίσης, για τις υψηλές αμοιβές στην τηλεόραση και για το αν ο ίδιος «πρόλαβε» αυτήν την καλή περίοδο, είπε:
«Έζησα τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήμουν από τους πολύ υψηλά αμοιβόμενους. Πλησίασα σε αυτό αλλά σταμάτησε ξαφνικά».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.