ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πηγή της μαριχουάνας η Αλβανία!!

Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ θεωρεί την Αλβανία πηγή για τη μαριχουάνα που προορίζονται για τις ευρωπαϊκές αγορές.

Η ετήσια έκθεση για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια του 2013, η παραγωγή ναρκωτικών, η κατάσχεση της αλλά και η συλλήψεις παρέμειναν σε υψηλά επίπεδα.

Η παραγωγή της μαριχουάνας, σύμφωνα με την έκθεση, παραμένει υψηλή, αν και δεν υπάρχουν ακριβείς εκτιμήσεις για το συνολικό ποσό.

«Εκτός από την κάνναβη, η Αλβανία δεν είναι σημαντικός παραγωγός των συνθετικών ναρκωτικών. Η αλβανική κυβέρνηση δεν έχει καμία αξιόπιστη βάση δεδομένων για το ποσοστό της χρήσης των ναρκωτικών, αλλά φαίνεται ότι η κατανάλωση κάνναβης στην Αλβανία δεν είναι ένα σύνηθες φαινόμενο» αναφέρει η έκθεση.
«Παρά το υψηλό επίπεδο της καλλιέργειας του κάνναβης, το 2013, η Αλβανία έχει επιτύχει αποτελέσματα στην καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών» αναφέρεται στην έκθεση.

Κατά τη διάρκεια του 2013, κατασχέθηκαν περίπου 33 τόνοι κάνναβης, ενώ το 2012, 21,2 τόνοι. Επίσης το 2013 κατασχέθηκαν 47,3 κιλά ηρωίνης και 16,1 κοκαΐνης. Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν 803 άτομα που συνδέονται με τη διακίνηση ναρκωτικών, ενώ το 2012 ο αριθμός των συλληφθέντων ήταν 729.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.