ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Άλλος τον έκαψε κι άλλος τον χτύπησε; Σε διαφορετικό χρόνο οι τραυματισμοί του Καρέλι - Το αιματοβαμμένο τελευταίο σημείωμα (ΦΩΤΟ)

Το σημείωμα που έδωσε στον υπαρχιφύλακα Γιώργο Τσιρώνη, ο Ίλια Καρέλι πριν του αφαιρέσει τη ζωή με αυτοσχέδιο μαχαίρι, στις φυλακές Μαλανδρίνου έρχεται σήμερα στο φώς της δημοσιότητας. Σε διαφορετικό χρόνο οι τραυματισμοί του κρατούμενου στο στέρνο και το χέρι.

Το σήμειωμα που έδωσε στον υπαρχιφύλακα Γιώργο Τσιρώνη, ο Ίλια Καρέλι πριν του αφαιρέσει τη ζωή με αυτοσχέδιο μαχαίρι, φέρνει στο φώς της δημοσιότητας το Βήμα της Κυριακής. Στο σημείωμα αυτό ο κρατούμενος φαίνεται να είναι σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση, να αισθάνεται αδικημένος για τη ζωή που έχασε στις φυλακές ενώ προαναγγέλει πως είναι αποφασισμένος να σκοτώσει κάποιον από αυτούς που θεωρεί υπεύθυνους γι' αυτό.

Το σημείωμα του Ιλία Καρέλι:

"Προς την υπηρεσία φυλακών του Μαλανδρίνου
Με κρατάτε εδώ μέσα στη φυλακή τσάμπα τόσο καιρό, τόσα πολλά χρόνια μόνο για κλοπές, χωρίς να έχω σκοτώσει κάποιον, γιατί; Γιατί δεν με αφήσατε να πάω στο σπίτι μου να βρω ζωντανή τη μάνα μου, γιατί; Γιατί δεν με αφήσατε να έφκιανα κι εγώ μια οικογένεια, γιατί; Είμαι μέσα από το 1997 και δεν χορτάσατε τόσα χρόνια από τη ζωή μου;
«Δεν χαριζόμαστε σε κανέναν και πουθενά, θα πέσει άπλετο φως στην υπόθεση», λένε εισαγγελικές πηγές
Μέχρι τώρα έχω βγάλει τα ισόβια και 4 χρόνια με εργασία. Με το λάθος που έχω κάνει δεν μου αξίζανε τόσα πολλά χρόνια κι ακόμα συνεχίζετε να με κρατάτε, γιατί; Γιατί τώρα πρέπει αναγκαστικά να πάρω κι εγώ μια ζωή από σας... Γιατί μου το πήρατε όλη τη ζωή μου, γιατί γιατί.... γιατί;"

φωτό από Βήμα της Κυριακής

φωτό από Βήμα της Κυριακής

Το σημείωμα που δημοσιεύει το Βήμα έχει πάνω του κηλίδες από το αίμα του σωφρονιστικού υπαλλήλου.

Σε διαφορετικό χρόνο το κάταγμα από το έγκαυμα στο χέρι του κρατουμένου
«Δεν χαριζόμαστε σε κανέναν και πουθενά, θα πέσει άπλετο φως στην υπόθεση», έλεγαν σήμερα εισαγγελικές πηγές, αναφορικά με την κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση που διέταξε χθες ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας 'Αμφισσας Νίκος Αντωναράκος για να διακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου του Ίλια Καρέλι που βρέθηκε νεκρός στο κελί του στις φυλακές της Νιγρίτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα έως τώρα στοιχεία που υπάρχουν τα χτυπήματα που έχει δεχθεί ο Ίλια Καρέλι δεν ταυτίζονται χρονικά. Σε άλλο χρόνο φέρεται να έγινε το κάταγμα στο στέρνο και σε άλλον χρονικό σημείο να προκλήθηκε το έγκαυμα στην παλάμη του δεξιού του χεριού.

Οι καταθέσεις σωφρονιστικών υπαλλήλων και αστυνομικών έχουν ήδη αρχίσει και σύμφωνα με πληροφορίες οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι από τις φυλακές του Μαλανδρίνου έχουν προσκομίσει έγγραφα και στοιχεία από τα οποία κατά την εκτίμησή τους προκύπτει ότι το έγκαυμα στο χέρι του Ίλια Καρέλι δεν έγινε το διάστημα που ήταν στις φυλακές του Μαλανδρίνου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Ίλια Καρέλι το σημάδι στο χέρι δεν το είχε ούτε κατά την μεταγωγή του ενώπιον των δικαστικών αρχών, ενώ όταν οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας συνετάγη έκθεση στην οποία καταγράφεται ότι κατά την μεταγωγή του εκεί ο κρατούμενος είχε πρήξιμο στο μάτι και μώλωπες.

Ο Ίλια Καρέλι την 25η Μαρτίου 2014 τραυμάτισε θανάσιμα με αυτοσχέδιο μαχαίρι στις φυλακές του Μαλανδρίνου τον 46χρόνο υπαρχιφύλακα Γεώργιο Τσιρώνη και στην συνέχεια βρέθηκε νεκρός στο κελί του στις φυλακές της Νιγρίτας, όπου είχε μεταχθεί για λόγους ασφαλείας.

Από Newsit.gr 
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.